Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Dean Karnazes - Run across America


Mana
 Share

Recommended Posts

Jep, Dean on kova kaveri, vaikka miehen yletön mediahakuisuus on minua(kin) jonkun verran ärsyttänyt. Mutta työtäänhän mies vaan tekee, tällaisen operaation budjettiin tarvittavia sponsorirahoja ei tipu jos ei mies ole riittävästi näkyvissä miedisassa.

Jos Dean selvittää tämän urakan suunnitelmansa mukaisesti, niin minä up-greidaan omassa arvoasteikossani miestä monta pykälää ylös päin. Varmasti tulee tätä Run Across Americaa seurattua, mutta vielä enemmän kiinnostaa Jesper Olsenin World Run II:n eteneminen!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Itsekin molemmat kyseisen herran kirjat omistavana voin sanoa että komppaan edellistä eli sai kyllä hurjasti aina motivaatiota kun välillä lukaisi juttuja herran seikkailuista. Mediahakuisuutta on kyllä ja siitä en niin paljoa perusta mutta kukin tyylillään. On se kuitenkin aika kallista reissata ympäri maailmaa juoksemassa mitä erilaisimmissa kisoissa joten ymmärrän että pieni medianäkyvyys ei välttämättä ole huono juttu. Itsekin lähtisin ihan mielellään kiertämään maailmaa juosten milloin missäkin mutta sellaiseen ei taida olla ikinä varaa joten vähän ehkä tuntuu utopistiselta. Siihen olen ihan tyytyväinen että joillain siihen on mahdollisuus ja sitten jakavat kokemuksiaan siitä meille jotka on jossain täällä siperian vieressä. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy