Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Copenhagen Marathon 2011


Recommended Posts

Viime vuonna käyty. Erittäin tasainen, varsinkin HCM:ään verrattuna. Tilaa juosta, ainakin jos änkeää alussa itsensä riittävän eteen. Huoltoa sen verran kun kaipasinkin. Väkeä varsinkin ydinkeskustan alueella paljon ja kannustus hyvää, etenkin loppua kohden. Keli ainakin viime vuonna sopivan viileä. Lähtöalueella vessoja aivan liian vähän. Siinä päällimmäiset muistikuvat.

Link to comment
Share on other sites

Kaikki kisajärjestäjät kisaavat osittain samasta joukosta, on kisa mihin aikaan vain. Sitähän voi ilmoittautua kisaan ja sen mukaan sitten rakentaa ohjelmansa vaikkapa huhti-, touko- tai kesäkuulle. Jos ja kun Tukholma on täynnä niin muille riittää tosiaan siitäkin kiinnostuneita. Berliini on muuten nyt syyskuulle täynnä, joten Espoo voisi kisata niistä foorumisteista, jotka jäivät ulkopuolelle.

Ajankohtaa tärkeämpi tekijä on kuitenkin hyvä tapahtuma. Se vetää ihmisiä läheltä ja kaukaa kuten vaikkapa Tukholmassa on tapahtunut.

Link to comment
Share on other sites

Viime keväänä juostiin tämä. Ilma ok noin 16 astetta, huolto pelasi melkein (viimeiseltä juottopisteeltä urheilujuoma loppu, juuri siinä missä sitä olisi tarvinnut), keskustassa kannustus hyvää. Reitistä jäi kokonaiskuva että oli jotenkin sekava, mentiin edestakaisin samoja katuja. Ihan kiva oli käydä, mutta ei tarvitse mennä uudestaan. Kaupunki sinänsähän on huippu viikonloppukohde.

Link to comment
Share on other sites

Mekin oltiin viime keväänä Köpiksessä. Ilman lämpötila oli ok, mutta tuuli aika kovaa. Joillakin kadunpätkillä vastatuulta oli haitaksi asti ja jossain sivutuuli osuudella menetin lippiksen. Reitti oli tasainen, mutta syheröinen. Samoja katuja mentiin useampaan kertaan ja samat katsojat ohitettiin monta kertaa - niinpä tuntui, että niitä katsojia olisi ollut enemmänkin. Mukulakiviä ja muita kaupunkimaratonin ikävyyksiä oli myös jonkin verran. Toisaalta Köpis on mielestäni kaunis, joten koska pyörittiin siinä keskusta-alueella, niin reittikin oli ihan kelpo katsella ts. ei siis mitään teollisuusalueita tms.

Järjestelyt oli mielestäni ok. Ensimmäisillä juottopisteillä oli melkoisia ruuhkia. Mutta muuten tuo oli ihan toimiva kokonaisuus. Ihan kelpo vaihtoehto Tukholmalle.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Reissusta kotiuduttu hyvien muistojen kera. Järjestelyt pelasivat aivan loistavasti ja yleisöä oli melkoisesti kannustamassa koko matkan ajan. Itsellä tämä oli vasta toinen maratoni ja ensimmäinen ulkomailla. Juoksu meni kohtuullisesti... 4h alitusta lähdin tavoittelemaan mutta puolen välin jälkeen alkoivat ongelmat vatsan kanssa ja jouduin hölläämään suuunitellusta. Maaliin päästiin ja aika parani 37 min. Kotiintuliaisiksi uusiutu rasitusmurtuma vasemmassa jalassa mut tätähän tää on.

En voi muutakuin suositella kaikille! :) Syksyllä kotimaassa seuraava ja sitten taas ensi vuonna hiukan kauemmaksi...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy