Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pariisin maratonmatka 2011


Recommended Posts

Pe-Ma 810e(2hh)+150e ilmoittautuminen+15e palvelumaksuu. 1hh 1020e. Olin aatellut yhtä Suomen pikkumaratonia huhtikuuksi, mut se onkin tänä vuonna vasta toukokuussa, joten mun oli "pakko" ilmoittautua Pariisiin matkatoimiston kautta;) Joo ja Berliiniin ilmoittauduin heti ekojen 10 000 juoksijan joukossa, et sinne omatoimisesti.

Link to comment
Share on other sites

Tuo ilmoittautumismaksu on kyllä aivan ryöstöä.

Pitää muistaa, että SMT ei ole millään tapaa profiloitunut tarjoamaan edullisia lomamatkoja. Enemmänkin kyseessä on varakkaamman väen matkatoimisto, joka järjestää reissuja vaativampaankin makuun. Tuo kokonaishintahan on näin köyhän silmin aivan posketon.

Keväällä menopaluun Pariisiin saa pariin sataan, booking.comin kautta majoituksen 60-80 euroon yö (kahden hengen huone, kokonaishinta) ja osannottomaksu oli jokusia vuosia sitten noin 50 euroa. Eli koko paketti noin 400 euroa. Yksi parhaimmista maratoneista mitä olen juossut, joten kannattaa mennä.

Link to comment
Share on other sites

Joo tiedän ryöstömeininki, oon katellu kans hyviä hintoja vertaan kautta. Mut mä saan työnantajalta ilmoittautumismaksun takas, niin antaa mennä;) Toi 1hh hinta vaan kirpasee pahasti. No mut ehkä tää sit on Mumbai maratonin jälkeen luxusta, siel mul oli paikallinen manageri ja jos joku homma ei toiminu, se vaan totesi:TÄMÄ ON INTIA!

Loppupeleissä Mumbai maratoni meni aikaan 3h 41min, eli mulle hyvä aika:)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy