Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 22.2.


Teec
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pakkasta -31 eli oma pakkaslenkki enkka parani -3 asteellä =). Tyynessä säässä ei mitään ongelmaa. näihin maastoihin yllättävän kevyt askel =)

Pohjoisemmassa/idemmässä se pakkanen on muutenkin erilaista. Siinä ei ole sellaista etelän meren aiheuttamaa luihin ja ytimiin menevää tunnetta. Pahimmillaan 30 asteen pakkaset ovat varmaan jossain Kampissa Autotalon kulmalla tai Tukholmassa. Todella kylmä siis. Silti toi on kylmä juosta, oli pakkanen millaista hyvänsä. Joskus vuokrasin mökin siellä Tahkolla sieltä toiselta puolelta eli piti mennä kävellen Piazzaan järven poikki. Kun oli joku 35 pakkasta niin oli pakko kiertää järvi metsän kautta, koska siinä tuulessa ei pystynyt kertakaikkiaan kulkemaan aukealla paikalla. Otti naamaan nimittäin sen verran ikävästi. Silloin kyllä ensimmäisten päivien hiihto ja laskettelu vaihtui Piazzassa istuskeluun, kun ilmat kylmenivät noille lukemille. Ketään ei näkynyt ulkona ja pimeätä oli koko ajan joulun/uuden vuoden tienoilla. Sinänsä Tahko on hyvä kohde, kun sinne on esim. pk-seudulta vain 5h matka, jonka ajaa tankin koosta riippuen 0-1 pysähdyksen taktiikalla. Jossain vaiheessa voi ehkä pysähtyä autokaistalle, jolta ostaa hampurilaisaterian ja syö sen sitten matkalla ajaessa. Tahkosta tulikin mieleeni, että oispa mulla nyt takka lämmittämässä.

Arvon, pidänkö lepopäivän vai enkö...

Link to comment
Share on other sites

Iltapäivälenkki ja tarkoituksena oli juosta rentoa reipasta n.10km ja sitten 6km loppua kohti kiihtyen, ja ihan hyvä lenkki tulikin aikaiseksi, vaikka tässä jo toivoo pitävää alustaa ja vähän lämpöisämpää keliä.

Alkureipas: 10km @5.05

Loppukiristys 6km @4.35 (vika 3km @4.23)

Yht: 16km, 1.18.24, 4.54/km, -14,5C

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy