Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Teemu Selänne


GrigoriSoiros
 Share

Recommended Posts

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 1 month later...

Joo, 4 pojoo kaulaa Calgaryyn, 5 Dallasiin ja pelejä enää Calagaryl 5 ja Duckseil 6, Dallasil 8. Tosin neljänteen sijaan 2 pojoo :D. 7 jengii 7 pisteen sisällä. Jännäks menee.

Tostain Anaheim-Calgary peli on aika helvetin tärkee.

Mut mitä Temeen ulee, ni on kyl sellases iskus et turha lopettaa jos luistin kulkee ku parikymppisel ja pisteitä tippuu tohon tahtiin. Viiskymppiseks mennään...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Joo on teemu kyllä kovassa kunnossa ja maalinteko on edelleen veressä, toisin kuin muilla suomalaisilla näyttää olevan, kun ikää karttuu. Jos sitä siis koskaan on ollutkaan. Sama ongelma jalkapallossa. Onneksi jääkiekossa meillä on TEME! Vaikka ei mm-kisoissa enää olisikaan, näyttää hän muille, kuinka sitä tulee pelata ja treenata. Varmasti on jotain tehty oikein, kun vielä 4-kymppisenäkin maaleja tulee enemmän kuin kellään muulla suomalaisella!

Link to comment
Share on other sites

Olisikohan ne muutamat arpomiskesät tehneet hyvää miehelle? Sai hiukan latailla akkuja ja kroppa, sekä päänuppi siinä sivussa palautuivat monen vuoden rääkistä. Ehkäpä Stanley cupin voittaminen lopullisesti vapautti miehen väkisin vääntämisestä, mene ja tiedä. Uskomaton on kyllä tahti noilla vuosilla. Aivan huippunimien joukossa pistepörssissä ja ratkoo todella tärkeitä pelejä koko ajan. Ei todellakaan kannata laittaa hokkareita naulaan vielä. Pari-kolme vuotta menee heittämällä, jos paikat kestää.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy