Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 16.02.2011


Jamo57
 Share

Recommended Posts

  • Replies 30
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

PK 6 km @ 5:55/km, ave 137. Matolla. Nyt on ainakin palauduttu viime viikosta, lennoista ja juopottelusta Lontoossa. Oikea sykeave oli about 140 (max 143), kun piti nopeasti vaihtaa mattoa, koska ensimmäinen matto kiihdytteli vauhtia koko ajan. Illalla pitää valita matto harkiten. Niin, ja keskikroppartreenin tein kanssa.

Link to comment
Share on other sites

piti olla kevyt 8@5:46, ja aina 6km asti olikin kunnes meni olo velttoreenaksi. Pahaolo ollu koko päivän, ihankuin olis rapulassa (lue=edellinen känni 4-5.6.2010) joten oisko jotain vatsatautia?? No sitkeesti 8 täyteen ja töihin takas...

edit: ja iltapäivästä punnerrusohjelman vko 3/ päivä 2. Nyt olikin tiukka, mutta olo on mitä on.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Paluu Esport-areenalle, eikä tullut "menestystä" tänäänkään.

Piti laittaa tuo allekirjoitus 5-kilsan osalta uusiksi, mutta jos ultrissa pettää jalat, niin tänään petti maha ja pää. Tänään siis Areenalla 3.4km @4.05, luovutus ja psklle. 1.kilsa 3.57, 2.4.03, 3:ssa rupesin hieman passailemaan (ei silti ollut kivaa) ja neljäs jäi sitten kesken. Tiedä sitten oliko oikeasti vai leikisti (hyvä tekosyy) hätä, mutta kyllä kuitenkin just ennen testijuoksua kävin kolmen huussin ovella ja kaikissa oli punainen valo. Ensi kerralla etsin sitten sen neljännekin.

10min breikkiä ja sitten päätin vielä ottaa vetoja. Eli 5*400m kävelykierros (400m) palautuksella. Vedot: 1.20, 1.21, 1.20, 1.19, 1.16 eli ka. n. 3.18/km-vauhtia.

Noiden lisäksi parisen kilsaa lämpöjä ja jäähdyttelyjä. Kun ei näkynyt vanhoja eikä uusia tuttuja niin ei jaksanut sahata rataa pidempään.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy