Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kaustinen 48h, 24h ja 6h 2011


Jii Tee
 Share

Recommended Posts

Kaustisen ultraviikonloppu on 5-7.8.

Muuten konsepti entisenlainen, paitsi nyt aloitetaan pe 5.8 klo14:00 SUOMEN KAIKKIEN AIKOJEN ENSMMÄISELLÄ 48H JUOKSULLA.

Vastaan tällä palstalla kaikkiin teidän juoksijoiden tiedusteluihin ja minuun saa yhteyden myös:jteirikangas@gmail.com, puh.040-5678249 tai yv:nä.

Kisa/ilmosivut aukeavat lähipäivinä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 407
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Samat sanat kuin UberLehrerillä. Hyvä Jii Tee! Kyllä olen todella vahvasti tulossa tänne 24:lle ja mikä parasta, päiväkin on pysynyt tuossa alkuperäisessä... mikä on ollut kalenteriin merkattuna jääkaapin ovessa jo viikkoja. Varmasti huippu tapahtuma. Puskaradion kautta ei ole kuulunut muuta kuin kehua.

Pitääkö tähän nyt sanoa, että tavoite on tuo 180km :conf:, tai 181km? Aloitetaan "uhoamiset" vaikka tällä.

Link to comment
Share on other sites

Pyrimme ottamaan viime vuonna juoksijoilta tullut palaute huomioon ja kehittämään tapahtumaa entistä juoksijaystävällisemmäksi.

Urheilutalon laajennus/remontti valmistunee ihan aikataulussaan huhtikuussa ja saadaan nämä tilat palvelemaan juoksijoita ja huoltajia.

Reitillä tullaan kesän aikana tekemään päällystystöitä ainakin urheilutalon piha-alueella.

Epätasaillle osuuksille urheilukentälle tultaessa ja poistuttaessa, mikäli emme saa niihin kestopäällystettä, tulemme käyttämään kumimattoa. Nämä ovat sellaisia kohtia, joissa ei esim. kivituhka pysy, vaan sade huuhtelee kaiken irtonaisen maa-aineksen pois.Energiahuollossa kiinnitämme huomiota kovasti kysyttyjen tuotteiden riittävyyteen (viime vuonna mustikkasoppa).

Champion Chip on tänäkin vuonna käytössä ja tuskin viime vuoden ongelmat toistuvat, kun häiriösyykin selvisi.

Link to comment
Share on other sites

hyvä jiitee. 6h olen kyllä mukana jos pomolle sopii. Viime vuonna oli käsittämättömän paljon huonoja yhteensattumia. Oli parit syöksyvirtaukset, urheilutalon remontti, ylimääräinen sepeli, champpion chip vähän tökki ja kaiken näköistä muuta pientä. Silti jiitee ja vitatiimi järjesti ikimuistoiset kisat ja ei varmasti kellään ollut jälkeenpäin pahaa sanottavaa. Eli jos tänä vuonna puoletkaan noista asioista joihin kukaan ei voinut vaikuttaa menee kohilleen niin näistä tulee parhaat kisat ikinä. Vaikka ei menisikään niin niistä tulee silti parhaat kisat ikinä järjestäjät vaan pääsee vähän helpommalla. Meillä päin IHMEITÄ TEEMME HETKESSÄ JA MAHDOTONKIN VIE VAIN HIEMAN KAUEMMAN.

Link to comment
Share on other sites

Champion Chip tulee myös 48h juoksuun, eikä kustannukset siitä niin mahdottomasti nouse.

Tässä auttaa asiaa, että meillä on omassa seurassa kaveri, joka pystyy hoitamaan järjestelmää ja tuuraamaan yhtä paikalla olevaa Champion Chipin kaveria.

Mitä taas seuran varallisuuteen tulee, niin varakas seura ei missään nimessä ole, vaan tälläinen maaseudun pieni yleisseura, joka toimii erittäin vireästi. Meillä täällä Keski-Pohjanmaalla on kuitenkin talkoohenki vielä voimissaan, eikä kaikkea mitata rahassa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy