Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ma 14.2.2011


Zubrus
 Share

Recommended Posts

Haa... olin painamassa aloita ketju-nappia, mutta ajattelin katsoa kuitenkin vielä onko joku ehtinyt ensin... ja Zubrushan se oli. Eli aloitetaan kysymyksellä:

Missä kaikki lenkkeilijät?

Pakkaskymppi vähän reippaammalla menolla. Lähtiessä lämpötila -21,5 ja kone käyntiin tasasen reippaalla 5.00/km- vauhdilla (5.05, 4.58, 4.57, 4.59, 4.58). Sitten rytminvaihdos ja vähän reippaampaa kotiin. Viimeisellä kilometrillä katosi taas kontrolli ja tuli vähän turhan lujaa tuo keli huomioiden. Rupesi jo tuntumaan kitusissa. Kilsat 4.29, 4.26, 4.21, 4.25, 4.04. Hyvä lenkki kuitenkin kokonaisuutena, ja hyvältä tuntui oikeastaan koko ajan. (= mitä nyt vähän keuhkoja vaihtelin tuossa lopussa). Eli mukana taas kuvioissa. Kotona lämpötila -19.

Yht 10km, 46.42, 4,40/km

Link to comment
Share on other sites

Missä kaikki lenkkeilijät?

No, se olis aika tylsää jos mie lykkään tänne joka arkiaamu sen 5,5 km työmatkakävelyä... Tosin meillä näytti tänä aamuna "virallinen" lentokentän mittaus (tähän ei oo aina luottamista, kun harvoin siellä niitä lentokoneitakaan käy) reilua 28 celsiusta, joten lisäsihän se vähän tuota extreme-astettakin. Mutta olkoon tuo tieto nyt voimassa tästä eteenpäin niin kauan kunnes taas päästään pyörän selkään!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy