Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Su 13.2


Pete L
 Share

Recommended Posts

19km, joista 17 km @ 5:41/km ja 2 km VR. Jalassa oli eilisestä aktiasta mukaan tarttuneet uudet kompressiosukat. En tiedä voiko niitä kokonaan kiittää, mutta jalat tuntuvat todella tuoreilta eilisestä rutistuksesta huolimatta ja juoksu kulki loistavasti. Toki siniseltä taivaalta täysillä mollottava valoilmiökin antoi mukavasti aurinkoenergiaan vanajan rantojen kiertelyyn. Asteita lähtiessä -19.

Link to comment
Share on other sites

100pu, w4d3c3: 29, 33, 29, 29, 60. Push-ups 180 times in 10 min.

Kyllä vaikuttaa huonot yöunet todella paljon lenkkeilyyn. Kroppa tuntui hiekkasäkiltä, mutta kun vaan väänsi jalan vuoronperään toisen edelle, niin lenkki tuli kuin tulikin lopulta tehtyä.. Tänään raahautumista hienossa kelissä (kerrankin pitoa olisi ollut riittävästi vaikka vähän puristamiseen) yhteensä 15,2km (1h 13min).

Link to comment
Share on other sites

Pitkän päivä, mutta jalat olivat turhan töhnöt joko eilisestä tai sitten muuten vaan. Kylmäkin tuli. Olisi tehnyt mieli vaan mennä etelään päin auringonpaisteessa, mutta siten ei olisi päässyt ikinä kotiin, joten käännös ja paluu lukemilla

12,5@6:15 min/km, 1:17, avg 133, max 142.

Link to comment
Share on other sites

Viikon pitkäksi lenkiksi ei-niin-pitkä-sittenkään, olihan kyseessä viikon peräti viides lenkki: 15,5 km meni mukavan rauhallisesti ajassa 1:42, sykkeet 141 / 161. Pakkasta oli kai kahdenkymmenen asteen molemmin puolin, lisäksi oikein mukavasti häikäisevä auringonpaiste joten kyllä kelpasi mennä..

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy