Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pahan olon (?) ketju


Tombe76
 Share

Recommended Posts

Osalla juoksufoorumilaisista tuntuu olevan sen verran paha olo, että on tarvetta purkaa omia tuntemuksiaan muilla foorumeilla.

Yhteistä noille nimettömille purkauksille on se, että ne kohdituvat toisiin juoksufoorumilaisiin, joko piilovihjailuilla, ihan nimillä tai sitten henkilökohtaisuuksiin menemällä. Itse en ymmärrä mitään noista, kaikkein vähiten henkilökohtaisuuksiin menemistä, mutta ehkä kaikille noille on syynsä. Ehkä niiltä juoksufoorumilaisilta, jotka katsovat tarvetta kommentoida toisten kirjoituksia muilla palstoilla, puuttuu oma pahan olon ketju täältä kotiSeppolasta.

Itse olen ruvennut seuraamaan yhtä tunkiota päivittäin mielenkiinnosta tuon Skyn blogikirjoituksen jälkeen. Ja olen huomannut, että omiin kirjoituksiini on otettu kantaa aika lailla. Kyllä ne hyvin sieltä tunnistaa. Mm. tänään n.1,5h tuon "keitä te olette"-ketjun kirjoitukseni jälkeen joku koki tarvetta heittää omat "muka-hauskat"-läppänsä. Tuo oma viestini siis jotain vitutti? Aika hassua, kun en ole kuvitellut että aiheutan jollekin toiselle juoksuharrastuksellani ja siitä ja juoksusta keskustelemalla mielipahaa. Pahoittelut siitä.

Joten jos vaikka tähän ketjuun, jos oikein tuntuu pahalta? Tai sitten yv:nä. Ehkä syntyy jopa keskustelua. Se on varma ettei sitä synny tuolla yhdellä alapäähuumoria viljelevällä palstalla. Tai ainakaan itse en aio olla siinä mukana.

Nyt sitten jännäämään kuinka kauan kestää kun joku kommentoi tätä ketjun avaustani. Toivottavasti kuitenkin täällä juoksufoorumilla ja suht asiallisesti. Tai mitä silläkään on väliä, koska juoksu on vain juoksua ja keskustelut vain sanahelinää ja ne oikeat elämän tärkeät asiat ihan jossain muualla. Joten antaa palaa vaan...!

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 127
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ihan hyvä ketjun avaus. Ihminenhän on siitä outo olento, että tahattomasti voi loukata toista tietämättään itse siitä välttämättä mitään. Mutta yleensä siitä ollaan varsin tietoisia. Tuli tästä ketjusta heti mieleen eilinen työpahoinvointi-ilta ajankohtaisessa kakkosessa. Tamperelaisen kassan työntekijässä (Jama Jama) ois monille aikaa hyvää esimerkkiä ihan arkielämääkin ajatellen.

Link to comment
Share on other sites

Joo...paskanjauhamisen ymmärrän ja teen sitä itsekkin aika paljon, mutta henkilökohtaiset hyökkäykset toisen palstan puolella on pelkurimaisia. Meinasin käydä härnäämässä niitä välillä, mutta taitaa olla viisainta lopettaa kun kunnon ihmiset saattaa käsittää väärin mun viestien tarkoitusperän siellä suoli24 puolella. Ottavat pian tosissaan?

En tosiaan ymmärrä miksei voi kirjoittaa mielipiteensä juoksufoorumin puolelle kunhan pitää äänensävyn asiallisena. Kyllä täällä mun mielestä on asiallinen ilmapiiri ja kysymyksiin saa vastauksia niin aloittelijat kuin kokeneemmatkin. Pientä hevostelua ja rönsyilyä nyt välillä on, mutta sattuuhan sitä kun erilaiset ihmiset keskustelee.

Link to comment
Share on other sites

Itse mietin myös tälläisen "suoli24" ketjun perustamista, mutta saamani palautteen määrästä tulkitsin että antaa olla. Minua on herjattu siellä ihan kiitettävästi, osin aiheesta osin piilovittuillen (jonka voisi ihan hyvin tuoda julki täälläkin) On tosi "miehekästä" ottaa kantaa 24 puolella, vaikka periaatteessa pelkkä niccikihän täälläkin on, joten edelleen anonyyminä annettas se palaute.

Oli miten oli omalta osaltani jatkan kuten ennenkin, ja jos se jotain täällä arsyttää, siitä voi antaa palautetta ihan täälläkin!!

Link to comment
Share on other sites

Itseeni ei ole henkilökohtaisuudet (vielä) osuneet, mutta on nyt nimi siellä kuitenkin mainittu sekä vihjauksia ainakin 3-4:ään eri juoksufoorumin ketjuun. Hassua noissa "mukahauskoissa" jutuissa on se, että ne ovat ihan linjattomia. Välillä treenaan päin persettä (ja tulokset ovat ihan pskoja), välillä kehuskelen treenimäärillä ja tuloksilla. Tuo treenaaminen pitää varmasti paikkaansa, tulokset ovat hyviä tai huonoja riippuen seurasta tai tapahtumasta ja kehumisesta en tiedä. Enemmänkin yritän kannustaa eri tapahtumien ensikertalaisia lähtemään rohkeasti mukaan vähilläkin meriiteillä. Niin olen aina itse tehnyt ja teen tästäkin eteenpäin, tosin nykyään noita ensikokemuksia löytää harvemmin.

Eniten mua henkilökohtaisesti ruokkii "ei noin voi tehdä"- tai "ei toi varmasti pysty tohon"-heitot, ihan foorumien ulkopuolellakin. Ja ne ovatkin yksi suurimmista motivaattoreista, kun treenit taas SU jatkuvat. Mutta onnistumisista en pahoittele. Miksi pitäisi? Itse saan suunnattomasti virtaa muidenkin onnistumisista. Miksi omat onnistumiset olisivat joltain jotain pois?

Ja ajatella, että jotain ottaa pannuun sekin, että Tukholman ketjussa satuin kirjoittamaan mahdollisista kisan jälkeisistä aktiviteeteistä. Tämäkin on saanut palstatilaa muualla. Siitä huolimatta en ajatellut peruuttaa suunnitelmiani. Ehkä päinvastoin ottaa sitä olutta vieläkin enemmän. Ja varmasti HYVÄSSÄ seurassa. Sekin tuntuu jotain vituttavan :thumbsup:

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Eräs maailman synneistä ajaa ressukkoja siihen!! Onneksi minulla ei ole tuloksia/ onnistumisia juoksun saralla josta tarviisi olla kateellinen =)

Ei kyllä minullakaan ole sellaisia tuloksia, mistä tarvitsisi olla kateellinen. Sen sijaan onnistumisia oli viime vuonna enemmän kuin pettymyksiä. Ehkä niitä kuitenkin oli yksi liikaa, tai ehkä suurin virhe oli tulla kirjoittamaan niistä tänne palstalle eri raporttien muodossa. En kyllä ajatellut lopettaa tätä(kään).

Link to comment
Share on other sites

Aika hassua, kun en ole kuvitellut että aiheutan jollekin toiselle juoksuharrastuksellani ja siitä ja juoksusta keskustelemalla mielipahaa. Pahoittelut siitä.

Tämä on väärä asenne! Ei todellakaan tarvi pyydellä anteeksi ja nöyristellä jotain anonymiteetin suojista huutelijoita. Pataan vaan!

Link to comment
Share on other sites

Tämä on väärä asenne! Ei todellakaan tarvi pyydellä anteeksi ja nöyristellä jotain anonymiteetin suojista huutelijoita. Pataan vaan!

Totta, tarvitsee varmaan käydä päivittämässä vuoden tavoitteet vieläkin kovemmiksi ja sitten myös saavuttaa ne. Toki ne eivät vielä silloinkaan ole KOVIA, mutta itselle ainakin tapeeksi kovia.

Link to comment
Share on other sites

Niimpä...Mutta jätkä on sentää pornokeisari =)

Rajua! Onks kukaan nähny koskaan Jusufalia - siis livenä? Uteliaisuuteni heräs heti...hyi hyi...noh, mun ei pitäny kommentoida tähän ketjuun mitään...

Mutta mää voisin kyllä kommentoida sen verran kun ketjun nimi kerran on pahan olon ketju että mulla on nyt kauheen paha olo kun oon kipiänä. Ontelot täynnä räkää. Vähemmästäki tulee paha olo.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy