Jump to content
Juoksufoorumi.fi

14.5 ja äitienpäivää


kurppa
 Share

Recommended Posts

Olen heti aamulla märsännyt silmät punaisiksi ja turvoksiin. Vimpulat oli muistaneet äiti niin ihanilla korteilla ja lahjoilla, että aamukahvikin muuttui suolaiseksi kun kouraisi niin syvästi sydämen sopukoista.

Ja ilahduttava asia myöskin. Ensimäistä kertaa tämän ruljanssin aikana tuntuu, että minulla on taas omat jalat. Eli kipua ei tunnu enää kuin lievästi lonkassa siinä kohtaa, missä reisilihas kiinnittyy lonkaan. Ja polven alapuolella sivussa siinä, missä lihas tai jänne (vähän on tuo ihmisen biologia hukassa) kiinnittyy.

silti maltoin mieleni ja en juossut. Sauvakävelyä lumiräntäsateessa 1h30min.

Link to comment
Share on other sites

Aloitetaan tärkeimmillä, eli: Hyvää äitienpäivää kaikille palstan äideille!

PK 1:16 - 12,0 km (6:19/km) - avg 147, max 162

Samat sävelet kuin koko viikon, syke nousee ylös vaikkei juoksu tunnu raskaalta. Tänään lähdin heti sateen jälkeen juoksemaan, ja nokka ei ollut läheskään niin tukkoinen, joten jotain yhteyttä sillä lienee pölyn tai allergian kanssa. Jatkan valituksiani toisaalla...

Link to comment
Share on other sites

PAKKOLEPOA!!

Eilen lauantaina pohkeet todella jumissa ja kävinkin siksi vesijuoksemassa 50min. Kotiin tullessa yht-äkkiä jalkapohjassa tuntui kova viiltävä kipu .... voihan perk*** nyt sitten myös jalkapohjan kantakalvossa tulehdus.

Kolme viikkoa Tukholmaan ja tänään piti juosta 27-30km pitkä. Nyt koitellaan todella hermoja olla juoksematta. Kantapää ei tunnu kävellessä kipeältä eikä myöskään juostessa (kokeilin), mutta nyt koitan pitää juoksusta ainakin 3-4 päivää täysin lepoa, ja koittaa sitten juosta se viimeinen pitkä ennen Tukholmaa....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy