Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Jyväsjärven kiertoa la 7.2.?


jamaatta
 Share

Recommended Posts

Ajattelin "korvata" esteen vuoksi väliin jäävän Kotirataultra kakkosen ennakkoon kiertelemällä Rantaraittia 50 kilsaa (tai sinnepäin). Aloittelen urakkaa joskus aamupäivästä. Ajattelin, että jos jotain kiinnostaa hölkkäillä mukana, mikäs sen mukavampaa. Joko pätkä, koko kierros, pari kieppiä tai vaikka koko noin neljän kierroksen satsi. Sataman kotakahvilankin taitaa olla auki, jos sattuu eväät loppumaan. Vauhti on varmasti rauhallista, kelin mukaan ehkä n. 6:20-630/km nurkilla. Ehkä tiukan paikan tullen voin jonkun kilsan ajaksi kiristää, mutten hirveästi. (Ikuinen?) peekookausi meneillään, nääs.. ;)

Kiinnostaako ketään?

Link to comment
Share on other sites

No sberskeles, nihä onki! Ihan ajattelin jo tätä vuotta, eli la 5.2., joo.

Pientä aavistusta on, että parhaimmillaan Kariuolevi saattaisi jo ulkoiluttaa Espoossa hajonneita koipiaan tuolloin ainakin jonkin matkaa. Mutta en kerro tietoa vielä miehelle itselleen. Kuulosti vaan jo puhelimessa kaipailevan pientä liikuntaa ja kyse on kai lähinnä turvotusten ja rakkojen paranemisesta, muuten koivet olisi menokunnossa vaikka heti. Mutta antaapa miehen toipua vielä hetki...

Link to comment
Share on other sites

Ookka, tarkennetaan loppuviikosta. Kariuolevi on jo viikonlopun Espoon pettymyksen jälkeen käväissyt lenkillä, ja saattaa jalkojen ja omien aikataulujen salliessa tulla mukaan ainakin toviksi. Itse haaveilen repiväni itseni liikkeelle lauantaina joskus kymmenen huitteilla. Ehtisi ulkoilla reilusti päivänvalossa. Mutta tämä on vielä kovin epävarmaa tämä aikataulupuoli.

Link to comment
Share on other sites

Jos aika siis sopii, voisin raahata itseni lauantaina kymmeneksi Sataman kahvilan kohdille. Mulla on mustavoittoinen juoksuasu ja Retki Enduro -juoksureppu, mustanpuhuva, vaikka on siinä turkoosia ja ruskeaakin.

Ellei siis yllätyksiä satu, joista pistän kyllä viestiä tähän ketjuun mahollisimman ajoissa. Mutta näillä mentäis.

Link to comment
Share on other sites

Melko raikasta keliä ennustavat sunnuntaille.

Minäkin olen varmaan johoinkin aikaan sunnuntaina Rantaraitilla, mutta yhtään en osaa arvioida, milloin. Tässä kun on menty pari kuukautta pää kolmantena jalkana ja viikonloppujen palautusunet ovat jääneet nukkumatta, niin saattaa sunnuntaina nukuttaa.

Link to comment
Share on other sites

Keikka on nyt heitetty, 50,08 km, vauhti oli 6:31/km. Keli on juoksuun hyvä, alustakin ookoo poislukien Vaajakosken motarilta Rantaraitille auratun suolatun(?)nuoskaisen lumen.

Ja seuraksi sain kuyin sainkin "muutamalle palauttelukilometrille" Espoosta toipuvan Kariuolevin. No juoksi hänkin sen 50 km..! En ota vastuuta tapahtuneesta. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy