Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Budapest 2.10.2011


Recommended Posts

  • 4 months later...

Samaan paikkaan tulossa ekalle maralle ja omat kannustusjoukot on myös mukana, ei onneksi tarvinnut yllyttää kovinkaan paljon. Listan mukaan Oulusta taitaa olla useampikin tulija? Yksi tuttu siellä ainakin juoksee "ympäri Oulunsaloa" ja treenaa ensimmäiselle koitokselle. Budapest vaikutti mielenkiintoiselta aloitukselta.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Hieno tapahtuma. Olin siellä viime vuonna, eikä vesisadekaan onnistunut pilaamaan tunnelmaa. Tykkäsin! Reitti ehkä liiankin tasainen, ei nyppylän nyppylää missään :)

Meillä myös pitkä viikonloppu, ja kovasti ehti näkemään kaupunkia, kun maratonin jälkeisenä päivänä tarvottiin kaupunkia ristiin rastiin aamu kahdeksasta puoleenyöhön.

Tsemppiä ja hauskaa matkaa Budan ja Pestin reissaajille!

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonna satoi tosiaan välillä melkoisesti. Kuitenkin hyvät muistot jäi reissusta, kun pystyi juoksemaan oman ennätyksen :smiley: Reitti kulki vähän eestaas Tonavan vartta molemmin puolin, joten pitkiä suoria ja siten altis tuulelle. Ei siis mun mielestä kiinnostavimmasta päästä. Suhteellisen tasainen kyllä. Muutama kilometri ennen maalia oli se mäki ylikulussa, joka painoin loppumatkan jaloilla melkoisesti. Tuntui ehkä suuremmalta kuin olikaan, paha oli kivuta sitä ylös niillä kilometreillä.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 5 months later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy