Jump to content
Juoksufoorumi.fi

su 30.1.2011


Liikkuja
 Share

Recommended Posts

Kyrkösjärvi hiihtäen ympäri... Yhteensä 18 km / 2h30min / avg 153 / max 175.

Latu oli paikoin jäässä ja varsinki metsäosuudet alko paikoin vaan naurattaa, kun havua ja muuta metsähömpettä oli latu täynnä... Mutta järviosuudet oli ihan mukavaa fiilistelyä ja kiva oli kunnon pitkis tehdä kun hiihdellen on lähinnä kymppi ollut se pisin. Kyllä illalla nukuttaa:)

Link to comment
Share on other sites

Suorastaan huVITUTTI tämän päivän lenkki; Tervaski-Hyvinkää meni ihan hyvin, mutta takaisin oli jäätävä ja kova vastatuuli. Samalla huomasi, kuinka alkoi toi pehmeäksi ajettu tienpiennarpöperö käydä etureisiin - joka toisaalta oli mukava uusi kokemus.. Ei vaan tehnyt kyllä yhtään mieli juosta ylimääräistä tänään. Yhtä kaikki, enskuuhunhan toi jäi toi vähän reippaampi viiskymppinen.

50.09 km / 4 h 37 min

Link to comment
Share on other sites

Paikka paikoin kovaa vastatuulta ja yön myrskyn jälkiä oli jo ehditty aurata ajoradalta KLV:lle, joten osa matkasta meni mukavasti jääkimpaleita väistellen. Olosuhteista kuitenkin 8+. 23 km kohdalla huoltoasemalla pullo kokista ja pari pullaa naamaan ja 10 min tauon jälkeen meno maistui taas.

Matka maittoikin aina 40 km saakka, jolloin alkoi jalat olemaan aika voimattomat. Kuvittelin syksyn ja alkutalven aikana treenanneen ihan kohtalaisesti, mutta ei taida nämä treenikilometrit vielä riittää edes 50 kilometrille. Tällaisen jälkeen sitä vasta osaakin arvostaa 24h urakointia.

50.0 km / 5h 58 min 20 sek

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy