Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Vastaa gradukyselyyn foorumia koskien ja voita 50e lahjakortti!


heiniu
 Share

Recommended Posts

Heippa!

Teen gradua luottamuksen muodostumisesta keskustelufoorumeilla ja kaipailisin käyttäjiltä - niin selaajilta kuin aktiivisiltakin - vastauksia.

Kysely on lyhyt (5-10min) ja sähköpostiosoitteen jättäneiden kesken arvotaan 50e lahjakortti voittajan itse valitsemaan liikkeeseen!

Klikkaa tänne: bit.ly/dJtdE6

Kiitoksia miljoonasti,

Heini Ulmanen

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vastasinpa minäkin, vähän jälkijunassa.

Juuri männä viikolla vastasin toiseen liikunta-aiheiseen webropol-kyselyyn, opiskelijain tekemä sekin. Näiden kahden kokemuksen perusteella voi kyllä todeta, että hyvän kyselyn tekeminen näyttää olevan varsin vaikeata. Heini oli kuitenkin onnistunut paljon paremmin kuin sen viimeviikkoisen tekijät. Vastauksista lienee kaivettavissa sentään jonkinlaista tilastollisesti kelvollista dataa - toivottavasti vastauksia tulee riittävästi kunnon analyysiin!

Link to comment
Share on other sites

Juuri männä viikolla vastasin toiseen liikunta-aiheiseen webropol-kyselyyn, opiskelijain tekemä sekin. Näiden kahden kokemuksen perusteella voi kyllä todeta, että hyvän kyselyn tekeminen näyttää olevan varsin vaikeata.

Amen. Joudun (ja nimenomaan joudun) työni puolesta jonkin verran tekemisiin gradujen kanssa (ohjaaminen tai tarkastaminen) ja on todellakin niin, että suurimmalle osalle graduvaiheen opiskelijoita jo pelkästään relevantin kyselylomakkeen laaatiminen (sen analyyista tai tulkinnasta puhumattakaan) vaikuttaa olevan nk. mission impossible. Ei se tietenkään heidän vikansa ole, eivät he ole tyhmiä. On vain niin, että perustutkinto-opinnoissa ihan tieteenalasta riippumatta pääpaino on ihan muualla kuin oman tutkimuksen tekemisessä (tutkimustyöhön perehdytään sitten jatko-opinnoissa). Ja hyvä niin, suurin osa kun päätyy kuitenkin ihan muualle kuin varsinaisen tutkimustyön pariin. Toki sitten toisinaan törmää siihenkin, että jonkin markkinaehtoisesti toimivan tutkimuslaitoksen tutkimuspäällikkönä häärää maisteri, jonka oma kompetenssi vakavasti otettavan tieteellisen tutkimuksen saralla on ilmeisen hatara...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy