Jump to content
Juoksufoorumi.fi

21.1 pe


 Share

Recommended Posts

Juoksua töistä kotiin 15,5 km pk sykkeellä 1h 28min 8 asteen pakkasessa eikä tuulta.

Lenkki ihan ok, 4 min nopeammin, kuin viikko sitten, vaikka varustus ei ollut ihan kohdallaan :). Vasen tossu mm. puristi liikaa, koskapa uusimpien asicsien nauhat vaikuttavat liian lyhyiltä ja pitää kuitenkin tossu kiinni sitoa. Vasemmassa tossussa kun on sisällä korotus ja se kasvattaa tossun sisällä vievää tilaa. Käytän lukkonauhoitusta em. syystä. Pitänee etsiä hitusen pitempää nauhaa.

Link to comment
Share on other sites

Sunnuntaille kaavaillulle pitkälle lenkille tulikin tänään hyvä tilaisuus joten mikä ettei, keksitään ylihuomenna jotain muuta. Mennen tullen ikävän pöpperöinen tie, varsinainen 3,1 km:n reitti sentään ihan kohtuullisessa kunnossa. Ensimmäiset kolme kierrosta meni helposti sykkeen pysyessä alle 140:ssa, lopuissa kolmessa nousikin helpommin 150:an ja ylämäissä enemmänkin. Keskiarvoksi kuitenkin 143 ja maksimi 163. Mitä nyt kierrosaikoja pystyin tarkkailemaan niin aika hyvin 21 minuutin molemmin puolin pysyi.

Kaikkiaan matkaa tulikin peräti 21,7 km ja aikaa meni 2:34. Aiempi "ennätys" piteni kahdellatoista minuutilla mutta matka melkein viidellä kilometrillä. :running: Kierrosten jälkeiset huoltotauot rumentivat kilometriaikoja mutta matkaahan tässä oli tarkoitus mennä, erittäin tyytyväinen olen.

Myönnettävä se on, kyllä tuntui jo nilkoissa, polvissa ja reisissä...

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy