Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 14.1.


Herra47
 Share

Recommended Posts

ruokkiksella puolikkaan tavovauhtisen 6km yritys ja yritykseksi tosiaan jäi

läm 2km@5:30 + 2km@4:28 (syke 145 ja tunne että vauhti on alle 4!!) joten 1km@5:42 uusi yritys 1km@4:28 (sama raskas viilis) joten verraa 2.06km@5:52. Yht 8,06km@5:08.

Tää on hieno laji, nyt ei sattunut polveen eikä ollut minkäänlaista "tunnettakaan" Mutta remontti/ stressi / huonot yöunet vei puhtia, eli lepoa

Muokattu
laskuvirhe ;)
Link to comment
Share on other sites

Pitkän tauon (siltä se ainakin tuntui!) jälkeen pääsi jälleen lenkille eikä malttia oikein löytynyt: varovaisen lyhyeksi kaavailtu venähtikin noin 13 kilometriin ajassa 1:22, keskisykkeellä 150 ja maksimi 176. Loppua kohden tuntui pitkään pysyvän välillä 160-170 tuntumatta kuitenkaan niin uuvuttavalta kuin joskus, jotain kehitystä... Tai sitten ei. Ei ollut mikään vauhdikas suoritus mutta mukavalta tuntui lenkillä ja sen jälkeen.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Myllyyn päiväseltään kirnuamaan vk:ta. Verkkaa alle 23min, sitte 15km vk ja päälle verraa 26min. Verrytellessä meinas syke nousta ja hiukan nuo viikon treenit tuntu vielä. Ite VK lähti tasaisen nihkeesti käyntiin, syke ei tahtonu nousta ja piti kiristellä ruuvia, että siirryttiin vk-alueelle. Eka vitonen meni 19.50 ja toinen 19.44. Aika tasaiseen siis. Ihan lopussa pikkasen kovempaa ja 15km täyteen ajassa 59.07 avg 155. Syke ei tosiaankaan oikein noussut tänään, mutta sain treenin sentään tehtyä.

Link to comment
Share on other sites

PK 6 km @ 5:42/km, ave 143. Matolla. Keskikroppatreeni myös. Olihan aamu, jatkan ruikutusketjussa. IP vähän reippaampaa.

IP: PK 9 km @ 5:02/km, ave 162. Matolla. Oli vähän sykekarkailua. Ollut tiukka viikko ja sen huomaa. Jäi safkakin väliin päivällä. Lopetin lenkin hieman lyhyeen em. syistä + siksi, että jäsen jyrku jonotti juoksumatolle, kun ne olivat täynnä (yksi laahustaja + kaksi juoksijaa; en ollut se laahustaja=kävelijä). Nyt kohti iltarientoja. Yhden yrityksen hallituksen kokous, jonka jälkeen ko. yrityksen pikkujoulut (huom. 2010-pikkujoulut). Slainte!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy