Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Veikkausliiga 2011


perttu
 Share

Recommended Posts

Kohta pyörähtää jo Liigacup käyntiin ja mielenkiintoinen kausi on edessä. Viimeisten tietojen mukaan Hakassa ja Oulussa on edelleen pahoja talousvaikeuksia kun lisenssipäätöstä vain lykätään.. MyPan kannalta tulossa mielenkiintoinen kausi. Puikoissa uusi ja liigajoukkueiden parissa kysytty nuori valmentaja Korkeakunnas. Joukkueessa tärkeät runkopelaajat jatkavat (keskuspuolustus Aho-Timoska, keskikentällä Okkonen) ja paljon on ringissä potentiaalisia nuoria joista osa on jo viime kaudella mennyt selvästi eteenpäin liigassa (Saxman, Oksanen, Votinov) ja osa Ykkösessä. Tuorein hankinta tehomies Fidan Seferi FC Espoosta, muita mm. kokenut Mikko Innanen Hakasta, nuori laitapuolustaja Niko Kukka Oulusta sekä valmentajan luottomiehet Tommi Vesala ja Eetu Kaipio Viikkareista. Hieman ihmetyttää että testiin on tulossa vielä kanadalainen hyökkääjä kun noita hyökkääjiä on jo niin paljon että puolet istunee penkillä... Kärjessä myös Pele Koljoselta odotetaan paljon enemmän maaleja kuin viime kaudella, joten joukkue varmaankin lähte taas sarjaan haastajana joka voi onnistuessaan yltää hyvään tulokseen jo ensi kaudella. Uuden valmentajan tavoitteena on löytää joukkueeseen peli-iloa joka ei kieltämättä ollut Lindbergin paras vahvuus. Sen perusteella mitä olen nähnyt Viikkareiden pelejä Token aikana niin luvassa on taas tällä kaudella enemmän sitä vanhaa kunnon hyökkäävää MyPaa. Lindberg on muuten siirtynyt yhdessä Juse Lindbergin kanssa valmentamaan Kouvolan kakkosseura Susia, joka pelaa kakkosessa FC Kuusankosken entisellä sarjapaikalla,joten jalkapalloilussa on tuolla suunnalla havaittavissa tekemisen meininkiä - olkoonkin että Myllykoski Paperin myynti UPM:lle leikkaa ilmeisesti sponsorirahaa jatkossa aika selvästi.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...
  • Replies 158
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 2 weeks later...

Huomenna Oulun valitusta vielä käsitellään, saapa nähdä mitä seuraa. Launtaina näin Honka-MYPA ottelun Radiofarmilla (5-3), ajoittain hienoa peliä jossa MYPA pelasi ekat 30min ehkä parasta peliään ikinä (0-3), mutta tuo kostautui kenties väsymyksenä ja hyvän olon tunteena jo 1.jakson lopussa jolloin Honka pääsi peliin mukaan ja lopulta tuli vielä ohikin. Ihan tasokasta ja rohkeaa treenipeliä molemmilta. Kummatkin hyviä ja pelaavia joukkueita joita kehtaa seurata kesälläkin.

Link to comment
Share on other sites

Valitus on hylätty ja Oulu ei siis pelaa liigaa. Perusteluina juurikin tuo että taloutta ei saatu AJOISSA kuntoon eli siihen mennessä kun lisenssikomitea kokoontui. Valitusta käsittelevä elin katsoi ettei sen asia ole arvioida enää päätöksen jälkeen tapahtuneita käänteitä seuran taloudessa vaan arvioida ainoastaan lisenssikomitean päätöksen oikeellisuutta. Toisin sanoen liigataival päättyi surkeaan hallintoon joka ei hoitanut taloutta ja hankkinut yhteistyökumppaneita ajoissa ja määräysten mukaisesti vaan vetkutteli ja luotti siihen että lisenssi lopulta myönnettäisiin joka tapauksessa... Mielestäni ihan oikea päätös vaikka pelaajien puolesta harmittaakin.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Minua harmittaa lähinnä kannattajien puolesta. Siis seurahan on hoitanut vuosia asiat huonosti ja lisenssistä päättävät eivät olleet enää valmiita katsomaan touhua läpi sormien. Tänään sitten tosiaan ilmeisesti käsiteltiin vain sitä, oliko aiempi päätös oikein vain väärin tehty.

Ei tuo silti katastrofi ole, sillä jos seura haluaa hoitaa asiansa kuntoon niin se voi nousta ykkösen kautta kuten Kärpät teki lätkäpuolella.

Link to comment
Share on other sites

Aivan oikein, vaikka joukkuetta kannatankin.

Aika suoraselkäinen mielipide. No teillähän on Vantaan tienoilla ollut se Allianssihässäkkäkin. Kumma kun muutamaan vuoteen futiksesta ei tullut kovinkaan paljon negatiivisia uutisia niin nyt sitten oli jo viime kaudella sekä Valkeakoskella että Oulussa seuroissa melkoinen tulipalo päällä. Tapa hoitaa asioita noissa seuroissa on kyllä tehnyt paljon hallaa lajille suuren yleisön silmissä. Eivätkä välttämättä ole ainoita seuroja, jotka vähän samaan ovat syyllistyneet.

Link to comment
Share on other sites

Suomeksi sanottuna p*rseillään vuositolkulla ja edelleenkin yritetään mennä rimaa hipoen seulasta läpi. Sitten kun tulee hylsy, tehdään pari viikkoa hommia ja kuvitellaan, että homma näyttää uskottavalta. Menee maine aivan täysin, eikä loppujen lopuksi hyödytä ketään. Harmi kun ei kotikaupungin joukkuetta sarjassa ensi kesänä ole, mutta minkä teet.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy