Jump to content
Juoksufoorumi.fi

10.5.


-TE-
 Share

Recommended Posts

Juoksua ulkoilureitillä ja metsäpoluilla yht. 9km, 47min. Koko reitti oli tarkoituksella erittäin mäkinen ja kyllä keuhkoista irtos melkoisesti karstaa flunssan jäljiltä. Muuten ei tuntunu kovin pahalta. Syke oli meko korkea niinkuin aina sairastamisen jälkeen. ...mutta tuhkasta noustaan jälleen....

Link to comment
Share on other sites

5 x 1000m vetoja n.3min kävelypalautuksilla

6,34km 38,07min 6,00min/km (3,29max) HR 154

5x1000m 1. 4,03min 2. 4,23 3. 4,30 4. 4,24 5. 4,20

Alussa ja lopussa veryttelyä ja venyttelyt lopuksi......

p.s Hiekkaharjunkentällä oli oikeakin olympiatason urheilija tekemässä omia harjotteitaan...hämmästellen välillä etanan rimpuilua:)

Link to comment
Share on other sites

Taas tänään suunnistamassa, vaikka pitäisi jo vähentää niiden osuutta treenauksessa ennen Tukholmaa.

Mutta suunnistuson kuin syöpä: siitä ei pääse eroon mutta sen kanssa voi elää.

Oikeastaan sen kanssa eläminen on ihan mukavaa.

7,5 km (loppuverryttelyn 1,5 km kanssa) - 61:50 (suunnistusaika) - avg 156.

Link to comment
Share on other sites

Tänään alkoivat tiukat uudet lajikokeilut ennen maraa. Ohjelmassa minigolfkauden avaus. Alku nihkeetä ja pari ekaa rataa täydet 7. Jatko pikkasen parempaa, mutta huoparataan meni silti 74 lyöntiä. Olihan vaikeeta sanon minä. Eterniittiradalla murskaava aloitus, ensimmäinen kahdella lyönnilla ja heti perään neljä kertaa peräkkäin hole in one! Lopputulos 40. Kyllä se tästä lähtee vielä tämäkin laji :) Juoksuaskelia nolla.

Link to comment
Share on other sites

"PK" 0:50 - 8,2 km (6:05/km) - avg 153, max 172 (pari spurttia)

Jaahas...olipahan taas lenkki...puolitoista viikkoa taukoa juoksusta ja ihan kamala fiilis juosta. Ei varsinaisesti jaloissa, mutta puuskutuselimistö heräsi unesta. 5 minuutissa lenkin jälkeen syke ei ollut laskenut kuin 160->120, normaalisti tuohon menee max. 2 min. Ehkä parin tunnin talkoilla oli osuutensa tahi sitten aloitetaan taas kieroilun saattelemana uusi treenikausi nollakunnosta viikon mässäilyn ja viinistä nautiskelun jälkeen...Ärgh... No, lopetetaan sadattelu ja jatketaan yleisissä fiiliksissa, jos vielä seuraavan lenkin jälkeen *tuttaa.

Kiitoksia kaikille eilisistä onnitteluista! :dankk2:

Kurpalle vastauksena: ihme kyllä itse kosinta ei sitten jännittänytkään pahemmin - hetkeä piti odottaa pitkään, mutta silti ennen noita juoksuja on ollut pahempi jännitys päällä - kai tässä sitten oli enemmän varmuutta lopputuloksesta ja omasta harjoittelustaan :smiley:. Ihmettelin itsekin, mihin se jännitys katosi päivän aikana aamun pienen hermoilun jälkeen.

Hauskana(?) yksityiskohtana bongasimme tänään leffamainoksen: "Mission Impossible, tehtävä alkaa 5.5.06" - eli viime perjantai...

Link to comment
Share on other sites

Tänään oli ohjelmassa 13 km vaihtelevilla vauhdeilla. Ekat 3 km veryttelyä, seuraavat 7 km reipasta, maratonvauhtista ja hitaampaa vuorotellen ja viimeiset 3 km veryttelyä. Muutaman raskaan tuntuisen päivän jälkeen juoksu kulki taas kevyemmin. Koko lenkin keskivauhdiksi tuli 5:12/km ja keskisyke oli 147.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy