Jump to content
Juoksufoorumi.fi

6.1. torstai


_API_
 Share

Recommended Posts

  • Replies 41
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Esport Areenan testaus ja tutustuminen ympäristöön. Herätys kotona 5.15 ja auton ratissa 5.40. Tunti meni matkaan ja olin hallissa 20sek sen jälkeen kun ovet avattiin eli aika tarkkaan 6.45. Siitä pukukoppiin ja ihmettelyä ja klo 7.02 baanalle. Oli siellä toinenkin yhtä aikaisessa vaiheessa liikenteessä eli madass, mutta koska teimme hieman erilaista treeniä niin juostiin erikseen.

Kierroksella 7-8 otin sitten kolmannen aamuvirkun kiinni ja jäin jutulle. Kyseessä oli Jolkku joka veti omaa treeniään. Jolkun kanssa painettiin hieman reippaampaa tahtia tuollainen 77 kierrosta ja Pertsa tuli kolmanneksi ehkä n.60kierroksen kohdalla. Viimeinen viitonen meni turkulaisten kanssa höpöttäessä, kun Jyrku ja Professori vetivät alkulämpöjä. Radalla tuli bongattua myös mm. von Mähönen ja Mari T.

Ekat 7-8 kier n.5.40-5.45 vauhtia, sen jälkeen 77 kier n.5.12-5.32 vauhtia ja loppu 5kier n.6.00/km vauhtia.

Yht 35,1km, 3.10.32, 5.26/km

Niin ja kiitos kaikille mukana juoksijoille. Oli kivaa vetää kimpassa, ja mukaan tarttui taas hyviä vinkkejä Spartathlonin läpijuosseilta +220km (24h) miehiltä.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

PK pitkis 20 km @ 5:43/km, ave 154. Matolla, tottakai. Sattui hauska episodi, kun yksi salin vakioniskaton tuli about 1,5h:n kohdalla kysymään, että "tarvitsenko apua, olenko juuttunut laitteeseen kiinni?". Kysymys nauratti sen verran, että oli vaikeuksia pysyä matolla. Huomenna perhereissausta Köpikseen ja lepo. Ja vähän Carlsbergia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy