Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 4.1.


Herra47
 Share

Recommended Posts

  • Replies 32
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

PK raskas lumihelvetti 6 km @ 6:01/km, ave 156. Onneksi olivat auranneet autotien moskat jo ennestään auraamattomalle pyörätielle. Oli suopotkupallon juoksuversio. Siirryn illalla matolle, enkä mene ulos juoksemaan vähäksi aikaa. Auringonpimennys lenkuran positiivinen puoli.

Missä noin paljon lunta? Täällä espoossa n.70cm ja tiet ihan ok kunnossa

Link to comment
Share on other sites

Lepoa tänään, illalla uimahalliin löträämään pojan kanssa, ja huomenna tyttären.

Periaatteessa tälle ja ensi viikolle pitäisi saada sellaiset 70-100km tiskiin, mutta tänään ei virta riitä lenkille lähtöön, kun kaksi päivää vedetty yövuoron jälkeen lasten kanssa (puoliso päivätöissä). Ensi viikolla pystyy sitten paremmin treenaamaan (esim. ilta- tai yövuoropäivinä ja vapailla), kun koulut taas alkaa.

Ja ehtiihän vielä tälläkin viikolla tuohon haarukkaan, jos Areenalla juoksee TO 35km ja sitten vkloppuna vielä esim. +20-kilsasen.

EDIT: niin ja pitäisi vielä 3 nelijalkaistakin hoitaa ja käyttää ulkona, ja siivotakkin ja järjestellä paikkoja (kuulema) kun on päivän kotona. Meniköhän ruikutusketjun puolelle.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Lepopäivä. -25 olisi ollut mielenkiintoista kokea (aiemmin tältä talvelta -23 kovimmat lukemat, eikä aiheuttanut ongelmia missään vaiheessa) mutta eilinen kahvakuulailu painoi yhä jaloissa niin, että jääköön tällä kertaa. Fiksumpi olisi ehkä harjoitellut jalkaystävällisemmin...

Virkistäytymismielessä tuli käveltyä tunnin verran, ei mitenkään mainittavan vauhdikkaasti.

Link to comment
Share on other sites

!0 kilsaa matolla. Kyllä nostan hattua (juoksupipoa) niille jotka vetää pitkiksiä matolla. Aika ryydyttävää paukuttamista kuntosalin seisovassa ilmassa katsellen muovipalmua ja photoshopattuja solariumin paahtamia bodaajankuvia. Onneksi harjoitin joululahjaksi saamani Zen ja juoksemisen taito kirjan oppeja, niin oli jotain tekemistä myös mielelle.

Link to comment
Share on other sites

Iltapyräys 6,5km @ 5:10. Luulin sokkona että meni alle 5min/km mutta eipä mennyt. Pakkasta aika reilusti, joten oisko vähän jarrannut vastaan. Syke oli kuitenkin maltillinen ave 140, joten ylirasittuneisuudesta ei liene kyse. Loppua kohti alkoi tuntua paremmalta. Olen varmaan tottunut pidempiin lenkkeihin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy