Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Spartathlon 2011, 30.9.-1.10.


-James-
 Share

Recommended Posts

  • Replies 346
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pitääköhän tässä alkaa täyttelemään tuota jo, ettei jää rannalle?

Enpä usko että rannalle jääminen uhkaa, entry fee on nyt miehekkäät 400 euroa! Tuli kunnon kuoppakorotus, mutta eiköhän tämä ole kuitenkin hintansa väärti. Näinköhän numeroukko ja muut viime vuonna rannalle jääneet pääsevät 250 eurolla vai koskeeko korotus myös heitä?

Se vaan harmittaa että vieläkin vaativat osallistumismaksun maksamista 10.6.2011 mennessä. Kun hinta on nyt noin korkea, niin olisivat voineet mennä suosiolla siihen viime kesän systeemiin, jossa maksun sai hoitaa vasta sitten kun osallistumisoikeus oli varmistettu juoksijalle.

Link to comment
Share on other sites

Englanninkielinen entry formi on kyllä tullut, mutta kreikankielinen

on vielä viimevuotinen.

Ilmeisesti tänään laittaneet nuo formit tuonne, kun klikkailin pitkin päivää noita linkkejä ja aukesi vain vanhat fileet. Sitten yhtäkkiä rävähti uusi näytölle.

Nimim. Miten niin pakkomielteinen

PS. enpä huomannut kuoppakorotusta.

Link to comment
Share on other sites

ILMOITAN tällä viikolla PIKAkirjeitse arvoisalle International Assosiation Of Spartathlon:lle seisovani Akropoliksen kivikasan keskellä 30.9. klo 7.00. Helmikuun 20. kuluvaa vuottaa Teen tilisiirron 400,- Orrrganisaation tilille.

Ja Perkele, jos ei oo numerolaput ja muut harpättimet valmiina. MÄ RÄJÄYTÄN SEN KIVIKASAN.

Viime vuotinen harjoituspäiväkirja päätyi tekstiin "Vko 7 Sparta." Spiroksen kanssa on taas reenit suunniteltu. Ekaks reippaampaa kohtuulisesti, ja sitten hitaampaa kohtuuttomasti.

Ja vielä kerran PERKELE (alkuperäinen Ukkojumalan nimi) Pieksee Zeukset vasemmalla hanskalla.

Link to comment
Share on other sites

Ei tullut yhtään yllätyksenä tuo osanottomaksun korotus. Jos kisa tulee tänä vuonna täyteen, niin ensi vuonna osanottomaksu voi helposti olla esim. 500 euroa. Tuo aikaisempi 250 euron osanottomaksu on ollut suorastaan törkeän halpa siihen nähden, että Spartathlon kuitenkin on jonkinlainen ultrajuoksun legenda, kuten Havaiji triathlonissa ja Wimbledon tenniksessä.

Jo 10 vuotta sitten Havaijin osanottomaksu oli 600 euroa, eikä se sisältänyt mitään muuta oleellista kuin osanoton. Spartathlonissa osanottomaksuun sisältyy kilpailun lisäksi mm. majoitushässäkkä, ruokailut, sekä bussikuljetus starttiin ja takaisin Ateenaan.

Link to comment
Share on other sites

Olikos jossain joku selkeä lista asioista, miten ja mitä kaikkia papereita keneltä pitikään saada osanottohakemusta varten?

Ei tuohon hakemukseen mukaan ainakaan viime vuonna tarvittu kuin jonkinlaiset paperit siitä, että on juossut vaaditun tuloksen. Itse tulostin tulosluettelojen asianmukaiset sivut netistä ja ympyröin omat tulokset sekä kirjoitin vielä paperin yläosaan mikä vaatimus oli täytetty, mutta kopio diplomistakin ajaisi saman asian. Netistä tulostetussa on se hyvä puoli, että voivat osoitteesta käydä itse tarkistamassa tulokset, jos epäilevät tulostetta jostakin syystä. En sitten tiedä tarkistavatko kuinka huolella. Lääkärintodistuksen pitää olla tuore eikä sitä siis lähetetä tässä vaiheessa vaan viedään mukana.

Tuolla on parin vuoden takaista tietoa: http://www.endurance.fi/ukk/spartathlon.html. Siellä mainittua Amateur Athletics Association Recognition Form -lomaketta tosin ei tarvinnut ainakaan viime vuonna täyttää, eikä sitä kyllä Spartathlonin säännöissäkään mainittu. Kannattaa kuitenkin tarkistaa mitä papereissa pyydetään siltä varalta että on tullut muutoksia. En ole niitä nyt katsonut, kun en ole tänä vuonna lähdössä.

Link to comment
Share on other sites

Tulosrajan suorittamisesta kun on dokumentti, riittää. Liitteeksi 2 valokuvaa, mu-va piisaa. Lääkärinlausunto-kohtaan kun joku vetää puumerkkinsä, ei tarvitse siellä paikan päällä jonottaa lääkärille, joka on kisatoimistossa. Ei siis tartte täyttää sitä lääkärintarkastuskohtaa välttämättä. Itse olen varmuuden vuoksi pyytänyt paikallisesta terveyskeskuksesta hoitajan nimirjoituksen. On riittänyt

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy