Jump to content
Juoksufoorumi.fi

ING Europe+Marathon Luxembourg, 11.6.2011


Recommended Posts

Tonne sitten. Lupasin itselleni juosta tänä vuona pitkästä aikaa yhden maratonin jonne ilmoittautuminen ehkä motivoisi vähän viimeaikaista paremmin lenkille ja ajattelin että kai se täytyy sitten kipaista tämä paikallinen.

http://www.ing-europe-marathon.lu/

Kisahan juostaan meikäläisen biorytmeille sopivasti illalla eli startti on klo 19:00. Reitti on todella mutkainen ja myös melkoisen mäkinen johtuen kaupungin topologiasta, mutta samahan se on kaikille ja nähtävyydet tulee ainakakin koluttua mukavasti. Sokerina lopussa on raikas sadan korkeusmetrin nousu välillä 30 - 41km.

http://www.ing-europe-marathon.lu/fileadmin/user_upload/images/Strecke/Luxembourg-Marathon-2010_Streckenplan.pdf

http://www.ing-europe-marathon.lu/fileadmin/user_upload/images/Strecke/H%C3%B6henprofil-Marathon-2010.jpg

Jos joku ulkopaikkakuntalainen kiinnostuu aiheesta niin Ryanair lentää Mansesta halvalla Hahniin josta pääsee kätevästi bussilla tai vuokra-autolla perille ja lupaan järjestää kaikille halukkaille opastetun viimeistelylenkin kaupungin laadukkaimpiin lampoloihin. Omat tarrahanskat mukaan!

Link to comment
Share on other sites

Uskallan arvella, että Baldinia lukuunottamatta lukijoilla ei ollut tältä osin minkäänlaisia vaikeuksia (ja jotkut kenties jopa tiesivät tai arvasivat, että Luxemburgin kaupunki ulottuu kirkkaiden valojen ulkopuolelle), mutta ainakaan minä en osannut edes kuvitella, mitä tarrahanskoilla oli tarkoitus tehdä. (Olen kyllä kuullut jutun pingviineistä ja ilmastointiteipistä, mutta en haluaisi seurata sitä ajatuksenjuoksua.)

BTW miten mahtaa olla, ehtiikö ilma lainkaan viiletä iltaseitsemään mennessä? Tai onko siellä muuten maratonille otollinen paikallisilmasto?

Link to comment
Share on other sites

BTW miten mahtaa olla, ehtiikö ilma lainkaan viiletä iltaseitsemään mennessä? Tai onko siellä muuten maratonille otollinen paikallisilmasto?

Kesäkuun keskilämpö on jotain +16-18C ja lämpö nousee loppukuuta kohti. Illalla viilenee kun aurinko laskee ja tulee hämärä ja jopa pimeä ja tuulta täällä on erittäin harvoin, oikeastaan vain jos on ukkosmyrsky.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Olen osallistunut puolimaraan kaksi kertaa. Viime vuonna kisa juostiin suomalaisittain varsin mainiossa säässä, n 14 astetta. Mutta kisan jälkeen oli todella kylmä.

Tänäkään vuonna ei ole erityisen lämmintä.

Kisapaikka vaihtui viime vuonna, aikaisempien vuosien urheilukeskus Coque oli huomattavasti miellyttävämpi.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy