Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 29.12.


Teec
 Share

Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Hyötyliikuntaa:

Aamulla klo 04.45 pienen mutkan kautta töihin (työmatka 1,5km) kevyesti hölkäten. Jalkaterät oli eilisillan puolikkaasta vielä aika hellänä.

2,2km, 12.43, 5.47/km

Ja sitten reilun 8h:n jälkeen kotiin vähän enemmän kiertäen edelleen kevyesti hölkäten. Jalkaterät vähän paremmat. Ei ollut oikein hyvä juosta, kun mukavuudenhaluisena oli laittanut liikaa päälle aamulla, eikä muutenkaan ollut normaalit juoksuvehkeet päällä vaan enemmän sellaiset ulkoilukuteet.

3,5km, 19.05, 5.27/km

Link to comment
Share on other sites

Lomailu jatkuu ja samoin päivälenkit (aamulenkit eivät ole minua varten). Nyt oli kyllä jo jalat ja koko hölkkääjäkin väsynyt, kiitos edellisten päivien urakoinnin ja pienen valvomisenkin. Perjantaista suurta juoksutapahtumaa silmällä pitäen tänään nastat alle ja vähän reippaampi tempo, mutta kun syke oli taas jo lähtiessä korkealla ja olo vähän nuutunut, niin eihän tuo kummoista ollut.

Ensin nelisen kilometriä lämmitellen, sitten piti jo pohkeita venyttää, kun vasemmassa jalassa tuntui kiristelyä. Vielä kengännauhat kireemmälle ja jolkotellen kolmisen kilometriä reippaammin. Tähän tosin osui pari hivuttavaa ylämäkeä, joten keskivauhti jäi noin 5 min/km:iin. Loppuun pientä keventelyä, mutta varsinainen jäähdyttely tuli tehtyä fillarilla kauppaan ja takaisin. Tämänpäiväinen reippaampi

7,26 km @ 5:33 min/km, 40:22, avg 153, max 166.

Koko viikko ma-ke

45 km @ 6:10 min/km, 4:36, avg 144, max 166.

Link to comment
Share on other sites

Matolla 16,03km 1.25.18 aikaan. Syke pikkasen päälle 140 melkein koko matkan, alussa alle.

Tuli taas muistutus siitä, etten ole oikein mattoon tottunut. Pitäisi venytellä alkuun tai lämmitellä kuntopyörällä. Nyt kun suoraan hyppää pakkasesta matolle niin kremppaa. Kylkiluiden alta kyljessä oli muutaman km ajan joku pistos ja jo ennen Aktiaa vihoitellut vasen akillesjänne kiristi/vaivasi 7-9km kohdalla. Sitten kun lämpesin kunnolla niin menivät pois.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy