Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ti 28.12.


tuittu
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Popular Days

Top Posters In This Topic

Olisi sittenkin pitänyt ryhtyä ammattilaiseksi. Oli sen verran kevyen ja rennon oloista tämän päivän hölköttely, kun eilen tuli tehtyä kaksi lenkuraa, vaikka ajattelin ennemminkin, että jalat ovat väsyt. Syke oli korkeampi kuin tuntuma, mutta olkoon. Keli oli melkoisen hyvä, pitoa riitti ja väylätkin olivat yllättävän tasaiset. Eivät olleet menneet puuroksi nuo puolittain auratut tiet, kun pakkasta oli riittävästi. Lopussa alkoivat kyllä sormet jäätyä, olisi siis pitänyt ottaa rukkaset päälle. Tämmöinen tänään:

16,7 km @ 6:10 min/km, 1:42, avg 145, max 154.

Taidan jättää kuitenkin tänään toisen rupeaman väliin, kun tuli lupauduttua perjantaina kisaamaan. Useampien tuollaisten "dubbelpassien" jälkeen ei perjantaina enää jalat liikkuisi. Ja esikoinenkin varasi maton illaksi. Kaipa sinne väliin mahtuisi, mutta olkoon. Täytyykin mennä häntä hoputtamaan, ettei unohdu. Koko viikko tähän asti:

37,6 km @ 6:17 min/km, 3:56, avg 142, max 162.

Link to comment
Share on other sites

melkein samalla linjalla, ainakin kaljan ja saunan suhteen. Noin puolen tunnin lenkki ja uusi joulupukin tuoma mittari ranteeessa. Kaloreita oli palanut mittarin mukaan noin 280 joten voin juoda kaksi pullo keppanaa energiavajeen tankkaukseen. Tunnin lenkillä olis saanut 4 pulloa...perjantaina sitten pitemmälle!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy