Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Forssan suvi-ilta 2011 / 18.6.2011


Recommended Posts

Alle puoli vuotta Forssan suvi-iltaan ja aika aloittaa ketju tapahtumasta.

Onko muita Forssaan lähtijöitä? Forssa on vuoden päätavoitteeni.

Harmi että on lunta taas näin paljon, että voi olla toi alla oleva tavoite kiven takana...tarvii vaan saada niitä kilometrejä jotenkin kasaan ja toivoo että tulisi kevät ajoissa... ohjelmaa aloittelen maaliskuun lopussa.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

  • Replies 425
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Hiihdä hyvä mies. Jos tuo eka merkki on kolmonen, eikä kakkonen niin riittää, että olet riittävän hyvässä kunnossa silloin maaliskuussa, kun aloitat sen ohjelmasi. Ei sitä ennen joka lenkki tarvitse olla juoksemalla tehty.

X:n paikalle voi sijoittaa minkä tahansa numeron 5-9 väliltä. Mut ei se helppo ole silti mulle. Opettelen sitä hiihtoakin, vaikka tympäsee.

Link to comment
Share on other sites

X:n paikalle voi sijoittaa minkä tahansa numeron 5-9 väliltä. Mut ei se helppo ole silti mulle. Opettelen sitä hiihtoakin, vaikka tympäsee.

Tarkoitin vain sitä, että alle neljän tunnin aikaan olennaista on hyvä tai loistava kunto, jossa on pääpaino peruskunnolla. Alle kolme tuntia on eri juttu. Sinne pitää hikoilla ja paineilla kuin erkki konsanaan, eikä tiedä riittääkö silti.

Link to comment
Share on other sites

Tsemppiä kaikille Forssaan lähteville. Charlie vetää alle 4h, se on selvä. Ei sen tarvitse helppoa ollakaan.

Kiitos, yritetään.

Strategia näyttää tässä vaiheessa sauraavalta:

- viielä/leuto kilpasää :-)

- nopea rata

- pohjakunto talvella siihen malliin, että ohjelman aikana pitäisi päästä kovimmillaan 65-70 viikkokilometriin (nyt ennätys n. 55 km/vk jota nivunen ei hyväksynyt ja laittoi telakalle)

- lähtöpaino 74 kg (-4 kg HCM-10 verrattuna)

- huhtikuussa 10km kisa ja toukokuussa 1/2, joissa testaillaan kunto

Link to comment
Share on other sites

Tulipas tuossa puolikkaalle ilmoittauduttua. Ikuna en ole Forssassa edes käynyt, mutta kerta se on ensimmäinenkin.

Minkälaiset lie Forssan majoitusmahdollisuudet ja miten aikaisin sitä saa alkaa majoitusta varaamaan? Tähän mennessä on kaikkien kokemieni juoksutapahtumien tukikohtana toiminut oma tai jonkun tuttavan koti...

Link to comment
Share on other sites

On kyllä halpaa. Ehkä jo vähän liiankin. Harmi vaan, ettei tule lehteä, eikä näin ollen ole korttia. Täytynee tilata. Mukana ollaan joka tapauksessa. Näillä näkymin puolikkaalla kuten aiemminkin. On tuo tapahtuma jota jo odottaa!

Vaikkei onnistumisia ole oikein tullut. 2008, jolloin oli ilmiömäinen keli ja elämäni toinen puolikas, aloitin oikeaa vauhtia. Tulos totaalikanttaus. Seuraavana kesänä oli painostava sää, ja vaikka kuinka yritin passailla ensimmäisillä kilometreillä, niin aika pian suoritus oli taputeltu. Sairastuin hyvin pian kisan jälkeen, joten ilmassa saattoi olla muutakin kuin pelkkää ukkosta. Tänä vuonna sitten oli tuuli, joka on aina vittumainen. Ei ollut kuntokaan aivan huipussa, joten vääntämiseksi meni heti alusta. Maaliin tulin.

Link to comment
Share on other sites

Ilmoittaudauduin täysmatkalle välipäivinä, kun halvalla sai. Yritys on vetäistä 2 maraa ensi - eiku - tänä vuonna. Tavoite Forssaan on enkka, eli joitakin minuutteja alle 3 pitäisi mennä. Kelistä voi tietenkin saada tekosyyn, kun on nyt noinkin myöhään kesäkuussa.

Jos muuten tulette paikalle bussilla, niin varokaa täysiä sellaisia. Tarina kertoo, että entinen Sylvi tokaisi sellaisessa tilanteessa: pantiin seisten koko matka Forssaan. Juokse sellaisen jälkeen sitten lujaa..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy