Jump to content
Juoksufoorumi.fi

2. Joulupäivä (Tapani)


Pete_P
 Share

Recommended Posts

  • Replies 28
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Samoja fiiliksiä täälläkin, eli yksi raskaimmista lenkeistä ikinä. Lunta tuprusi niin, että oli tosi vaikea nähdä yhtään mitään. Tet oli niin pöpperössä, että ei oikeesti tiennyt minne jalka menne. Jaksoin juosta 7.2km tällä kertaa ja lopussa oli jo oksettava olo. No, kuten rakas isäni tapasi sanoa, juoksua yli 30vuotta harrastaneena, juokseminen on aika k***päisten hommaa...:))

Link to comment
Share on other sites

Kyllä sitä lunta on tosiaan täällä Hämeessäkin ihan riittävästi, jopa pihalta pois työnnettäväksi. Hiki tuli, pari tuntia "pk:ta". Kotikatu (ei tietenään aurattu) näytti sellaiselta, että taitaa just ja just autolla päästä. No eiköhän sitä illalla käydä kokeilemassa ihan lenkkareillakin kun on paremmin aikaa, oli tiet aurattu tai ei.

Link to comment
Share on other sites

PK 30,2 km lumimyrskyssä perinteinen kimppapitkis. Professorilla oli glögiäkin perinteisesti mukana. Olihan kamala keli, mutta seura oli loistavaa. Vauhti ei ollut kummoista (6:08/km), mutta välillä umpihankea ja kaikenlaista suhmuraa oli riittämiin. Onneksi myös tuuli runsaasti. Hieman ylitankannut olo oli lähdössä, ja hieman liikaa oli vaatetta päällä (sykeave 157). Mutta loistolenkura kuitenkin. Nyt Wii Fittiä loppuilta.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy