Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ultrabalaton 2011


Saku Haka
 Share

Recommended Posts

http://www.ultrabalaton.hu/

Tässä kiinnostava kohde 200 km rajan rikkomisyritykseen, koska se ei tunnu noissa 24h-kisoissa olevan mahdollista meikäläiselle.

Laitoin ilmon menemään, mutta en vielä maksanut osanottomaksua. Pitäisikö se maksaa, jotta saa ilmoittautumisen vahvistettua? Miten muut olette tehneet?

Tuleeko Tihanyn kylässä olemaan hotellihuoneista tiukkaa, pitääkö huone varata paljonkin aikaisemmin? Voisko joku kokenut kertoo, miten on?

Joitain ilmoittautumisia on jo lähtölistalla FIN merkinnällä, joten tavataan toivottavasti Tihanyssä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 62
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ainakin tänä ja viime vuonna sai maksaa vasta Tihanyssä. Majoitus kannattanee varata hyvissä ajoin, maksun suoritin kummallakin kerralla vasta pois lähtiessä. Ollaan oltu Adler Inn -nimisessä hotellissa noin 1,5 km lähtöpaikasta.

Ensi vuonna tuskin lähden Unkariin, mutta eihän sitä koskaan varmasti tiedä...

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Startti on todella klo 06:00, joten sitä joutunee nousemaan kukonlaulun aikaan. Aamupalakin täytynee "rakennella" edellisenä iltana valmiiksi, jollei hotellilla ole jotain erikoisjärjestelyjä. Mulla ainakin aamulla "käyntiin" lähteminen kestää, joten joudun heräilemään jo neljän jälkeen... tulee pitkä päivä (ja yö).

Sain varattua hotellihuoneenkin Hotel Tihany Atriumista. Hotellilta taitanee olla lähtöpaikalle matkaa jotain 2,5 kilometriä, joten siihenkin menee aamulla oma aikansa kävellä ko matka.

Ultrabalatonin netti sivuillahan komeilee Rekistration kohdassa tuttu hahmo.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Tämäkin kisa lähestyy ja ilmoittautuneiden listalta löytyy 11.6.2011 päivitetyssä versiossa seitsemän suomalaista, hienoa. Toivottavasti kaikkien valmistautuminen on mennyt hyvin. Itsekin olen ollut terve ja valmistautuminen on mennyt hyvin tähän aamuun saakka. Herätessä oli kurkku hieman kipeä ja olo oli tukkoinen. Oletan (ja toivon) sen olevan ohimenevää.

Startti on juhannus lauantaina klo 06:00 paikallista aikaa, eli Suomen aikaa klo 07:00. Oli helpotus, kun tajusin, että Unkari on tunnin Suomen aikaa jäljessä.

Valmistautukaahan kisaan lähtijät rauhallisesti ja levätkää. Tavataan Tihanyssä, viimeistään lähtöviivalla.

Link to comment
Share on other sites

Balaton lähestyy, ja täytyy varmaan laittaa kuulumisia parilla rivillä. Viimeistelyt Kuopion jälkeen menivät ihan suunnitelmien mukaisesti, viikkokilometrit 25, 100, 140 ja 200 km. Siihen se ilo sitten loppuikin. Tuo toissaviikko, eli 200 km viikko päättyi takareiden kipeytymiseen. Pelkän juoksun jalat olisivat hyvin kestäneet, ja vauhditkin pysyivät joka lenkillä ihan hyvinä 4.30 - 4.59 /km, mutta kun sunnuntaina tein rakennushommia, ja sen päälle viimeiset lenkit, niin takareisi meni lievään jumiin. Viime viikon tiistaina olin suunnistuskisoissa Suomussalmella. Metsässä meni vielä ihan OK maastolenkkareilla, mutta heti kun tulin hiekkatielle, niin takareisi meni kramppiin, ja keskeytin kisan. Hoitelin jalkaa koko viime viikon (kylmäkeeliä, tiikeribalsamia ja omaehtoista hierontaa, lisäksi tennispalloja ja pesäpallo reiden alla autoillessa, mutta sama tasainen jumi ja kipu jatkui Jukolanviestiin asti, jossa juoksin pehmeällä asvalttikengällä, eli Vomerolla, enkä juossut kovaa missään vaiheessa. Pari kertaa piti pakittaa kallionrinnettä alas, kun kengät jäivät sutimaan.

Tällä viikolla otin käyttöön järeämmät aseet. Nyt syön yhden Sirdaludin illalla ja kolme buranaa vuorokaudessa. Lisäksi olen antanut reidelle sähköhoitoa, jäitä ja maksullista hierontaa. Eilen kokeilin juoksua matolla uusilla Kayano geleillä, joilla oli tarkoitus juosta Balatonin toinen puolikas. Pehmeä matto ja hyvin vaimennettu kenkä, mutta siitä huolimatta takareisi kramppasi jo 2 km jälkeen. Nyt tarvittaisiin pieni ihme, jotta voisin juosta balatonilla maaliin asti. Lennot, osanotto, majoitus ja autovuokra on jo maksettu (kahdelle), joten kyllä minä reissuun lähden, mutta voi tulla turistimatka. Ei siitä jalasta mitään ole katkennut, eikä mielestäni edes tulehtunut, mutta silti tuo jumi vaan jatkuu. Varmaan yksi syy on se, että kävelen päivät turvakengissä ja tulihan tuolla Jukolan reissulla autoiluakin yli 1200 km. Sama autoilun ja matkustamisen jumi jatkuu huomenna, joten ei voi muuta kuin yrittää ottaa mahdollisimman renosti. Tsemppiä matkaan muille suomen osallistujille ja huoltajille. Ainakin keli näyttäisi sopivan viileältä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy