Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 15.12.


Teec
 Share

Recommended Posts

Verrat Myllyyn ja muutama kieppi alle. Sitten 12km tasaista läpsyttelyä, eli jokainen kilometri muutaman sekunnin sisään. Aikaa kului 47.59 avg 155. Syke oli alussa vähän tiukassa, joten tuo vauhti väkisinkin nousi tuohon, kun piti edes sen verran mennä, että syke on yli 150. Loppua kohden kone lämpeni ja sykekin oli jo 160 ja ylikin. Puolisen minuuttia edelliskerrasta ja syke tippui selkeästi, kun se oli viimeksi 158. Päälle jälleen jokunen kieppi sisällä ja takaisin kotiin. Yhteensä n. 21km.

Link to comment
Share on other sites

6.11km@5.24. Keli mitä parhain -19 täysin tyyntä :) Tehot sen verran alhaalla ettei pahemmin pakkanen haitannu. Nyt oltiin jo juoksun "päällä" Hitto kun on kiva fiilis. Ai niin tuli uusi ennätys 8 peräkkäkkäistä yli 6km lenkkiä ilman lepo päivää. Määrät on vähäsiä, mutta kun 30min on se alaraja minulla niin kaikki lasketaan :)

Link to comment
Share on other sites

Maratonkoulun yhteislenkki vaihtui pakkasen vuoksi vauhtileikittelystä tv-kevyeksi. Lenkki siirtymisineen kotiovelta yhteensä 11,1 km (6:00/km).

On tuo mukavaa vaihtelua mattoiluun juosta välillä hyvässä porukassa ulkosalla. Miinuspuolena tosin järkyttävä kylmyys, johon ei täysin auttanut edes pukeutuminen mallia "Michelin-ukko".

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy