Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Viimese Öö Unistus (12h nonstop) 31.12.2010 lähellä Tallinnaa


Hietsu
 Share

Recommended Posts

Tässä ois aika hauska tapa viettää uutta vuotta raittiissa ulkoilmassa eteläisen naapurimme etevimpien ultrajuoksijoiden seurassa. Viritämmekö kuorolaulun "Keilaan, Keilaan, kaikki meemme Keilaan!"?

Viimese Öö Unistus (Viimeisen yön unelma)

Eesti esimene 12h nonstop Jooksu- ja käimisüritus 31.12.2010 12.00-24.00

http://www.estonian-ultrarunners.com/index.php?option=com_content&view=article&id=49:viimase-oeoe-unistus&catid=38:viimase-oeoe-unistus&Itemid=55

http://fi.wikipedia.org/wiki/Keila_%28Viro%29

Alkuosa ensimmäisen linkin tiedoista:

Jooksu- ja käimisüritus Viimase Öö Unistus on mõeldud neile, kes tahavad enda vana-aasta õhtut ebatraditsioonilisel moel tähistada ning uude aastasse joosta/käia või lihtsalt aasta viimasel päeval värsket õhku, looduse ilu ning head seltskonda nautida. Ürituse eesmärk on propageerida liikumist ja tervislikke eluviise ning pakkuda koos tegemise rõõmu.

Viimase Öö Unistus toimub Keila vallas Meremõïsa telkimisalal 31.12.2010.a. Rada on avatud kl 12.00-24.00.

Võistlus toimub non-stopi põhimõttel umbes 1 km pikkusel ringil. See tähendab, et iga osaleja võib startida omale sobival kellaajal ja joosta/käia nii pika maa, kui soovib ja sellise tempoga, nagu talle sobib. Ka puhkepauside aja ja arvu valib iga osaleja ise ning võistluspaigast võib ära käia ja kui soovi on, siis omale sobival ajal rajale tagasi tulla ja distantsi jätkata. Pimedal ajal on rada tähistatud õueküünaldega. Minimaalne distants, mis tuleb läbida, et tulemust kirja saada, on 10 km.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:

Heleen Vennikas (etunimi.sukunimi@gmail.com)

Ultrajooksuklubi Estonian Ultrarunners Team

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Hyvältä kuulostaa, mutta uutenavuotena suuntaamme tietysti pohjoiseen. Höh.

Jos jollakin häppeningistä kiinnostuneella ja viroa osaamattomalla on tapahtumakutsussa jotain hämärää, voin koettaa kääntää ko. kohdan ruosteisella virollani. Toki varmasti järjestäjätkin osannevat selittää asian suomeksi tai englanniksi.(?)

Link to comment
Share on other sites

Hyvältä kuulostaa, mutta uutenavuotena suuntaamme tietysti pohjoiseen. Höh.

Jos jollakin häppeningistä kiinnostuneella ja viroa osaamattomalla on tapahtumakutsussa jotain hämärää, voin koettaa kääntää ko. kohdan ruosteisella virollani.

Ruosteisella virolla tehty käännös kyllä kiinnostaisi, mutta valitettavasti mekin olemme tuolloin pohjoisessa ;)

Link to comment
Share on other sites

Hyvältä kuulostaa, mutta uutenavuotena suuntaamme tietysti pohjoiseen. Höh.

Jos jollakin häppeningistä kiinnostuneella ja viroa osaamattomalla on tapahtumakutsussa jotain hämärää, voin koettaa kääntää ko. kohdan ruosteisella virollani. Toki varmasti järjestäjätkin osannevat selittää asian suomeksi tai englanniksi.(?)

Google osaa kääntää tuon lähes ymmärrettävään muotoon.

Link to comment
Share on other sites

Nyt kilpailukutsu on laadittu myös suomeksi, mukavaa:

---------------------------------

http://www.estonian-ultrarunners.com/index.php?option=com_content&view=article&id=53%3Aviimisen-yoen-unelma&catid=38%3Aviimase-oeoe-unistus&Itemid=55

Viimisen Yön Unelma on liikuntatapahtuma ihmisille, ketkä kaipaa vaihtelua perinteisen aaton vietton, tykkää luonnosta ja ulkoilusta sekä hyvästä seurasta. Tapahtuman tavoite on korostaa liikunnalla tervea elämäntapa ja nauttia yhteessa touhumisen iloa.

Viimisen Yön Unelma järjestetaan Meremõisa leirialuella 31.12.2010. Reitti on avaoinna k. 12.00-24.00. Kisä järjestetaan non-stop periaattella kilometrin pituusella lenkilla. Se tarkoittaa, että joka osallistuja saa lähtea sopivalla ajalla juosten/kävelen matkaan, liikkua oma vauhtia ja pitää tarpeen tullen lepotaukoja rajotomasti.Pimean tullessa reitti valaistaan ulkokynttilailla. Minimi hyväksyttävä matka on 10 km. Voittaja on se joka kerä eniten kilometrea.

Myös 2-5 henken joukkuet saavat osallistua. Kolmen parhan suoritus lasketaan tulokseen. Sama joukkue pitää aloittaa yhdessa. Voiton tarvitan eniten kilometrea.

Kolme parasta miesta, naista sekä joukkuetta palkitaan erikoispalkinnolla. Muut osallistujat ketkä ylittävät 10 km rajan, saavat muistoesineen.

Osallistumismaksu sisältä reittipalvelun, juomat ja sappuskat. Omat huoltojoukot saa olla ainoastan huoltoaluella.

Vapaehtoiset on tervetullut, toiminta riittä kaikille (esim. tehdä nuotiota, lämmittää ruokaa jne). Myös lämmitetty telta on kaikkien käytössa.

Ilmottautuminen

1. Ilmottautumine tapahtuu sähköpostilla osoittessa:

heleen.vennikas@gmail.comSee e-posti aadress on kaitstud spämmirobotide vastu. E-posti aadressi nägemiseks peab olema JavaSkripti kasutamine olema lubatud. . Viestin kirjotetaan etunimi, sukunimi, syntymäaika, seura. Joukkuet lisävät joukkuen nimen. Ilmotautuminen on suoritettu kun osallistumismaksu on maksettu.

2. 28.12.2010 asti on osallistumismaksu 250 kruunua/16euroa ja joukkuelle 156 kruunua/10 euroa per henkilö

3. 29.-31.12.2010 on osallistumismaksu 350 kruunua/22 euroa ja joukkuelle 300 kruunua/19 euroa per henkilö.

4. Osallistumismaksu maksetaan Ultrajooksuklubi Estonian Ultrarunners Team MTÜ tilille Swedbanki 221050835570. Selvityksessa tarvitaan nimi ja joukkuen nimi. 31.12.2010 saa maksa vani käteisella.

5. Lähtöselvitys leirialuella 31.12.2010 k.11.00 alkaen.

Viimisen Yön Unelman säänöt:

1. Numero on kiinitettava näin, että se olisi huoltoalan tullessaan kieroksen laskijalle hyvin näkyvissa.

2. Jos osallistuja halua startataa, lopettaa voi väliaikaisesti poisuta kisaaluelta on pakko ilmoita kieroslaskijalle.

3. Rataan vasenpuolinen kaista on tarkoidettu nopeimalle liikkujalle. Hidammin liikkuja saa väistya oikealle.

4. Kuulokkeiten käyttö on sallitu.

5. Huoltajan on ilmoitettava järjestäjille, päästäksen huoltoalan ja saata huoltajan tunnus.

6. Osallistuminen on omalla vastulla. Järjestajilla on oikeus poista osallistuja ratalta kun hänen turvalisus on vaarassa.

7. Järjestaja voi lyhentä voi keskeyttä kisan kun olosuhteet on muuttunut epäturvalliseksi.

Ajo-opas

Meremõisa telta-aluelle pääse Rannamõisa-Klooga tien 28,7 km kohdalla. Se on noin 2 km Keila-Joan sillan jälke Tallinnan suunalta tulllessaan. Meremõisa pysäkin jälke tie käänty loivasti vasemmalle ja alkaa nousu. Vähen ennen nousun loppa tule u-käänös oikealle ja 50 m päästa jyrkkä vasen kohti RMK teltaaluetta. Etenpäin on loppureitti merkattu parkkialuen asti.

Rautatieasemalta pääse Meremõisan myös bussilla nro 108 ja 127, lipun hinta 32 kruunua(noin 2 euroa), Linjataksi nro 237A lähtee Estonia teatterin vieresta ja maksa 35 kruunua(2,2 euroa)

Aikataulut: www.peatus.ee

http://www.peatus.ee/#route_search;A93598;4667,4669

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy