Jump to content
Juoksufoorumi.fi

8.5


Cyric
 Share

Recommended Posts

Palauttelevaa tässä yrittelin, ja hieman oli paikat tukossa. Mutta sykkeet selkeesti alhaammalla kuin eilen. Mutta silti yhdessä vaiheessa sykkeet pompsahti 222, joka johtunee siitä että vyö ei ollut tarpeeksi tiukalla tai sitten otti jostain häiriötä. Epäilen eniten sitä, ettei ollut napakasti kiinni. Mutta kevyttä hölkkää, ja nyt aletaan sitten keventämään kohti HCR:ää, jossa yritän soluttautua 2 tunnin ryhmään.

6.5 km / avg. 141 / 42:54 / 6:36 min/km

Link to comment
Share on other sites

Lepopäivä tänään. Koivujen vihertymisen myötä olotila on vaan pahentunut eli räkää riittää ja silmät olisi mukava raapia päästä pois. Tällaisilla helteillä alkaa myös väsyttää kauheasti ja olo on tukala. Mitään ylimääräistä ei oikein jaksaisi tehdä. No sain mä sentään vaihdettua pyörääni jarrupalat ja pistin uudet heijastimet. Työntekijöitään "äärimmäisen syvästi kunnioittava" työnantajanikin määräsi mukavasti kesälomaviikon tälle viikolle.

Link to comment
Share on other sites

Käyn kuolaamassa teidän juoksuja.

Ajaessani tänään kaupunkiin saamaan fysioterapiaan taas ultrahoitoa ja sellaista "sähköshokkihoitoa" (pannaan kankkuun ja reiteen lämisköjä ja sitten sähköt päälle ja sitten alkaa selluliitit heilua), tuli joka mutkassa juoksijoita vastaan. Miten ne kaikki olikin saaneet päähänsä juuri tänä aamuna lähteä liikkeelle. Ja kaikilla oli niin vietävän kevyt askel ja hyvä veto päällä.

Yritin tutkailla, että eikö kukaan ollut edes hengästynyt, eikä irvistellyt tuskasta. Mutta ei, kaikilla onnellinen ja hurmioitunut hymy naamalla.

Yritin siinä synkeänä loitsia tielle salakavalia kuoppia ja äkillistä ukkosta ja raekuuroa. Mutta ei, aurinko paistoi ja kaikki vain juoksivat kevyesti ja hymyillen auringonlaskuun ja elivät elämänsä onnellisina loppuun asti.

En kait kuulosta mitenkään katkeralta?

Link to comment
Share on other sites

Tuli käytyä pitkästä aikaan aamu lenkillä. 7,5 km keskisyke 140 ja aikaa kului 51 min. Hieman tuntui nenä tukkoiselta. En tiiä et johtuuko se tuosta hiton pölystä vai onko flunssa tulossa :(

10,5 km TV kova. Joo mä olen kanssa ollut ihan tukossa jo vaikka kuinka kauan. Ensin oli 2 viikon flunssa ja sitten se vaihtui tähän siitepöly-, maantiepölykröhään... ja tässä sitä nyt odotellaan kesää ja heinänuhaa :tongue::cry: aarg

Link to comment
Share on other sites

Vuoden paras ja mukavin lenkki, nivusetkaan eivät pahemmin oireilleet.

13,2km/ avg 154 / 4.58/km. Sykelukemat herättivät ihmetystä, yleensä (siis joskus viime vuonna) syke tällä vauhdilla 160+. HCR vois mennä suht. mukavasti 1.45 pintaan, suu vaahdossa en viitsi lähteä kokeilemaan kun ennätykseen ei olisi kuitenkaan mitään mahiksiä. Mutta tärkeintähän olikin osanotto....

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy