Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Samsung ja pohdintaa television web-selaimesta


Charlie
 Share

Recommended Posts

Samsung on tässä kyllä viime vuosina nostanut laatuaan viihde-elektronikaan valmistajien top2:seen. TV, känny, blue-ray soitin jne. Tuli hommattua Galaxy S, sen jälkeen LED-TV seuraavaksi ostoon menee blue-ray soitin. Kaikki nuo vekottimet juttelee keskenään lähiverkon välityksellä joka todellakin luo ihan uuden ulottuvuuden median toistoon. Kaikkein antoisinta koko noiden laitteiden kanssa on ehkä kännykän käyttö kaukosäätimenä ja HD videon streemaajana. Homman tekee toimivaksi se tosiasia, että Galaxy S:n kosketusnäyttö mahdollistaa mielekkään näppäimistön.

Vielä kun julkaisisivat kunnollisen selaimen televisioon, niin alkaisi toimivuus, viihdearvo ja käytettävyys olemaan kiitettävällä tasolla. (itse asiassa pidän outona, että mikään TV-valmistaja ei ole vielä asentanut web-selainta televisioon). Jos ei ole ideoita näppäimistön suhteen, niin julkaisen nyt tässä julkisesti miten se pitäisi mielestäni toteuttaa:

Kaukosäädin toteutetaan kosketusnäytöllisenä, vähän kuin iPhone tai Galaxy S. Vaakatasossa se toimii näppäimistönä, pystysuunnassa kaukosäätimenä.

'ala. Se on siinä. Forwardoikaa tämä viesti Samsungille, LG:lle ja Sonylle. VAATII SITÄ SELAINTA TELEVISIOON!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Äiskällä hajoo vanha töllö ja meidän pitää kierrättää aika nopeasti mun hyvä putkitöllö äiskälle (muu ei kelpaa). Mites olis tällainen:

http://www.verkkokauppa.com/popups/prodinfo.php?id=11528, hintaa 1228€

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2010/08/19/Samsung-LE46C750/p3

Tarve: futis pitää näkyä hyvin (liikkuva kuva). Netti + tallennus hd:lle on kanssa hyvä juttu. Äänen laadulla ei ole väliä koska hankin kunnon hifi-kajarit myöhemmin kun remppa valmistuu. 3D saa olla, ostan sitten joskus halvemmat tarvikelasit kun on jotain 3D katottavaa (=seuraavat kisat).

Miten jos tilaan englannista (toimitus kai ilmainen suomeen), hintaa jäisi 1072€. Mitä ongelmia tulee (jännite, takuu ym?):

http://www.amazon.co.uk/Samsung-LE46C750-Widescreen-Allshare-Internet/dp/B003JEVQSE/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1293457354&sr=8-1

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Jaahas, kävin kaupoissa ja nyky-3D:stä saa aika nopeasti päänsäryn. Futismatsi oli kyllä hieno 3D:nä, mutta ukot liikkuvat mystisesti 2-3 m paikasta toiseen. Lisäksi 3D:tä ei taida mistään tulla vielä vuosiin.

Juttelin sitten kaverin kanssa joka on ostellut pari telkkaria ja ehdotti plasmaa.

http://www.trustedreviews.com/tvs/review/2010/04/28/Panasonic-Viera-TX-P42G20B-42in-Plasma-TV/p1

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panasonic-txp42g20-txp42g20b-20100308169.htm

Hintaa lähikaupassa olisi 874€:

http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/taulutelevisiot/televisiot-yli-40/TXP42G20E/panasonic-42-plasma-tv

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy