Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Helsinki City Marathon 2011 20.8.2011


Recommended Posts

Lupailevat lehdessään, että ensi vuonna maali on jälleen Olympiastadionilla, joka on mielestäni erittäin hieno juttu. Tämänvuotisessa tapahtumassa erityisesti maaliintulon jälkeinen huoltoalue oli ahdas ja sekava.

Onneksi vauhti taitaa olla senverran hidas, ettei tarvitse varoa noiden uusien kaksisäteisten kaarteiden kanssa siellä stadionilla ;-)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lupailevat lehdessään, että ensi vuonna maali on jälleen Olympiastadionilla, joka on mielestäni erittäin hieno juttu.

Samaa luin minäkin ja heti tuli mieleen, josko tämän kisan sittenkin ottais tavoitteeksi ensi vuodelle. Eihän keli VOI olla yhtä huono kuin mitä se oli tänä vuonna. Lehdessä luki myös, että Baba Lybeck oli vitosen jäniksenä. Mietinkin siinä juostessa, että oli tutun näköinen hahmo, mutten osannut yhdistää mihinkään. No nyt tiedän sitten senkin.

Olin aluksi ajatellut ottaa tavoitteeksi jonkun syksyn maran parempien juoksukelien takia ja jätän vielä option sille, mutta tuo Stadion houkuttaisin hiukan. Katellaan nyt.

Link to comment
Share on other sites

HCM on siitä hyvä, että ilmoittautua voi vielä pari tuntia ennen juoksua; tuleekohan siellä koskaan osanottajakatto vastaan? Ilmo sisällä joka tapauksessa eli mukana ollaan

Taitaa ilmoittautuminen päättyä jo heinäkuun lopussa, vaikka ei osallistujakattoa olekaan. http://www.helsinkicitymarathon.com/ilmoittautuminen

Tosin täällä on ainakin aiemmin ollut paikkoja myynnissä loppuun asti...

Link to comment
Share on other sites

HCM:llä on ovelaa porukkaa töissä. Laittoivat viime kesänä reference pointin niin alas, että jo pelkkä ilmoitus stadionista saa kansan ekstaasiin. Vähän sama kuin jos sodan kokenut kansa kuulee rauhasta, silloin ei kukaan napise mistään muista epäkohdista. Kun kikkaillaan muutaman vuoden välein stadion, ei-stadion -akselilla niin tapahtumaa ei tarvitse lainkaan kehittää. Näppärää.

Link to comment
Share on other sites

HCM:n järjestäjät eivät omista stadionia eivätkä näin voi päättää tuleeko maratonin maali kulloinkin stadionille vai minne.

Omistaja päättää kenet he päästävät milloinkin kentälle. Raha puhuu tässäkin asiassa.

Ihan varmasti puhuu. Mutta mikäli olen ymmärtänyt oikein niin City Marathonin taustalla on niinkin mitätön kauppa kuin Suomen Urheiluliitto. On todella kummallista jos sen hepuilla ei ole mitään sananvaltaa Stadionin suhteen. Todellla kummallista. Mutta jos on niin että kiinnostaa vain raha niin sitten kiinnostaa vain raha. Olisi tietysti hienoa jos kiinnostaisi edes se.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy