Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Ke 1.12.


Teec
 Share

Recommended Posts

On se kivaa katsoa, kun metrit surisee maton mittarissa, metrit surisee mittarissa, metrit surisee......

Mielestäni se on sietämätöntä. Varsinkin jos on joku parin tunnin pitkis matolla niin se on kauheata. Olenkin useasti toivonut, että joku mattovalmistaja tekisi näytön, jossa voisi näppäillä ihan mitä tahansa muuta näkyville, muttei sitä metrien surisemista näytöllä. Karmein on se Star-Tracin 400m kehä, jossa valo kiertää hissukseen ympäri rataa.

Tänään on hyvin ansaittu lepo.

Link to comment
Share on other sites

On se kivaa katsoa, kun metrit surisee maton mittarissa, metrit surisee mittarissa, metrit surisee......

Heh! Tuli tuosta mieleen, kun joskus vuosia sitten ITB-ongelmien jälkimainingeissa juoksentelin enemmänkin matolla. Esportissa ehti parikin kaveria kesken 25km lenkin tulla neuvomaan, mistä maton saa pysäytettyä. Melko tylsää touhua, jos ei ole televisiota tmv. naamarin edessä.

Tänään oli itsellä vuorossa vaihteeksi tennistä. Edes vähän pöljempi päivä, muttei vieläkään tyydyttävä. Kuitenkin neljä päivää, kolme matsia, kolme voittoa. Huomenna taas treenaamaan.

Link to comment
Share on other sites

Maratonkoulun testijuoksu 6,1 km (Hämeenlinnan rantareitti ympäri). Aikaa meni 26:25 (4:20/km), keskisyke 172 (anaerobinen kynnys 173). Ensi viikolla on taas Aktian vitonen vuorossa, joten tätä testiä ei tullut juostua ihan parasta mahdollista vauhtia, vaan sykkeen mukaan yläkynnyksen tuntumassa. Oikein hyvä kova treeni tuosta tulikin. Veryttelyineen lenkin koko pituus 12,1 km.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy