Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Limingan III uudenvuodenjuoksu 31.12.2010


Recommended Posts

Täällä Limingan uudenvuodenjuoksun nettisivut ja ilmoittautuminen näkyy olevan käynnissä.

Minä olen aloittelija ja olen lähdössä Liminkaan juoksemaan ihan ensimmäistä kertaa lappu rinnassa. Alle tuntiin olisi tarkoitus tähdätä jos olosuhteet on hyvät. Mikä ero on yleisellä sarjalla ja hölkkäsarjalla? Mietiskelen, että laitanko ilmoittautumisen naisten yleiseen vai tuohon koko kansan hölökkään. Toivotaan hyvää säätä ja muutenkin mukavaa kokemusta ekalta tapahtumalta. :sign0133:

Link to comment
Share on other sites

Ko tapahtuman kohdalta en osaa sanoa, vastaan yleisesti. Hölkkäsarjassa ei yleensä jaeta palkintoja, vaikka aika olisi yleisessä sarjassa siihen oikeuttava. Periaatteessa kyllä voi ihan hyvin mennä yleiseen sarjaan, rohkeasti vaan. Ja saa virallisen ajan, johon verrata tulevia juoksujaan. Mukavaa juoksua!

Link to comment
Share on other sites

Yleisessä (ja ikäsarjoissa) juostaan ja hölkässä hölkätään :) Reitti on sama ja tuloksen saa, näköjään viime vuonna hölkkäsarjassa miehet ja naiset on samassa listauksessa. Jos taso on sama ku viime vuonna, niin alle tunnin juoksemalla pääsee ihan mukavasti puoliväliin yleisen sarjan tuloksia - itehän notkun miesten vastaavan häntäpäässä, tuttuun tyyliini :D

Kynttilälyhdyt ja raketit valasee reittiä, vitosen rataa kierretään kaksi kiekkaa. Toissa vuonna oli pakkasta ja kauhea tuuli, silti juoksijoita piisas. Viime vuonna oli sit oikein kiva keli, ainakin muistaakseni...

Link to comment
Share on other sites

Sarjalle sama, pääasia että osallistuu, ainakkii minun mielestä. Kummallakin kerralla on tullut osallistuttua, joten enköhän perinnettä jatka.

Mukava tapahtuma ja taisi se tosiaan viime vuonna olla parempi juoksusää kuin ekavuonna. Tosin ekakerran myräkkäjuoksun muistan kyllä vielä piiiiiitkäääään, viimevuotista en:)

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Naisten yleiseen on nyt ilmoittauduttu. :) Siskon kanssa tullaan juoksemaan. Vähän jännittää, hui. Siellä näkyi olevan lapsillekin oma 500 m juoksu 17.30, joten saattaa olla, että meidän esikoinen saa myös lapun rintaansa. Hän on tosin sen verran pieni (2,5 v) vielä, että tarvinnee aikuisen kaverikseen.

Link to comment
Share on other sites

Kovasti houkuttaa osallistumaan, mutta mennäkö hölkälle vai miesten yleiseen? Jos taso on samaa luokkaa, kuin viime vuonna, lienen hölkkäsarjassa kärjen tuntumassa, mutta kilpasarjassa aikalailla hännillä. Täytyy kai se kuitenkin osallistua, kun ei ole ikinä tullut missään juoksutapahtumassa aiemmin käytyä :-)

Link to comment
Share on other sites

Vaikuttais ihan mielenkiintoiselta tapahtumalta uudenvuoden ratoksi, saa nähdä innostuuko lähtemään mukaan tapahtumaan? Harrastejuoksijoilla ei ole niin nuukaa onko mukana kilpa vai hölkkäsarjassa, itsekukin juoksee kuitenkin vain ja ainoastaan itseään vastaan. Usein käynyt ainakin itselleni niin, että on kilpasarjassa paremmin sijoittuneena verrattuna siihen että olis hölkkäsarjassa... Hölkkäsarjaan on matalampi kynnys ehkä osallistua, joten siellä voi olla osallistujiakin paljon. Eli kukin tyylillään, ei ole niin vakavaa mikä se sarja on kun vain liikkuu ja kilpailee oman tavoitteen mukaan.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy