Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Kympin kisa huhtikuussa PKS:lla


Charlie
 Share

Recommended Posts

Helsinki Spring Marathonin webbisivuja http://www.helsinkispringmarathon.com/ ei enää löydy.

HCR:n alle tarvisi pari revitystä viimeisen Aktia Cupin jälkeen.

Kumma, että se kisa on sitten kadonnut. Kuinkas pitkiä revityksiä tarttisit? Länsiväyläjuoksussahan on muistaakseni 6,5km ja 17,4km matkat huhtikuun puolivälissä. Sitten hieman ennen huhtikuuta eli 27.3 on Premiärmilen Tukholmassa, jos joku sinne sattuu eksymään eli se on kymppi. Risteilyaikataululla onnistuu varmaan kisa ainakin nopeimmille. Viime vuonna kattelin sitä, mutten lähtenyt kuitenkaan.

Link to comment
Share on other sites

Helsinki Spring Marathonin webbisivuja http://www.helsinkispringmarathon.com/ ei enää löydy. Ei oikein hyvälle näytä. Tuusulanjärven maraton, puolikas ja kymppi juostaan ensi keväänä vasta toukokuun puolivälissä. HCR:n alle tarvisi pari revitystä viimeisen Aktia Cupin jälkeen.
Samasta syystä haen tota kymppiä, ennen HCR:ää. Tsekata kunto talven jälkeen.
Link to comment
Share on other sites

Paloheinä maraton järkätään yleensä sellaisena viikonlopuna kun ei Suomessa ole muualla maratooneja tarjolla ja tän vuoden huhtikuussa se järkättiin peräti kolme kertaa.

Tuolla voi ainenkin juosta maratonin ja puolikkaan lisäksi myös 10,5 km joten eiköhän ensvuonakin jokunen paloheinä maraton osu Huhtikuullekin. Juoksija lehden juoksukalenterista voi katsella

milloin kisoja järkätään.

Link to comment
Share on other sites

Tiedustelin tuon spring marathonin järjestämistä vuonna 2011, ja sain tällaisen vastauksen:

"Ensi vuonna ei järjestetä HSM koska, LÄnsiväylää siirrettiin viikolla aikaisemmaksi ja se lisää niin paljon kelirikkomahdollisuutta. reitti on altis kelirikolle mm. tuliven takia. Sitten tulee hsm, tukholma ja Forssa pahasti päälle. Meidän täytyy neuvotella LÄnisväylän järjestäjien kanssa syksyllä, että saamme järjestettyä 2012 tapahtuman sopivana keväisenä ajankohtana."

Eli hsm:ää ei järjestetä 2011

Täytynee mennä ehkä sitten länsiväylän lyhyemmälle matkalle tai kehittää joku oma testikymppi, jos ei mitään sopivaa 10km kilpailua tähän väliin löydy...

Link to comment
Share on other sites

Pääsiäinen sotkee pahasti kisakalenteria. 3.4 tai 10.4 kaipaa kymppiä.

On paikallaan harkita Nummelanharjun hölkkää. Osunee noillle päiville. Ei sillä reitillä kymppiä täyteen saa, jää seitsemään. Erinomainen tapahtuma siinä mielessä, että reitti kulkee autoteitä pitkin, vähän jalkakäytävää. Ei vaikuta ilmastonmuutos. Kuten näyttää tekevä HSMmän kohdalla.

Hemmetin huono juttu. Nyt kun Tuusulanjärvikin on vasta toukokuussa, jolloin on helle, on huhtikuu täysin tyhjä puolikkaista. Taaborin reitit on mitattu väärin.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy