Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Pe 26.11.


Teec
 Share

Recommended Posts

Aamulenkki ja ihan rauhallinen PK ainakin piti olla, mutta pakkanen ja **n kylmä viima pakottivat nostamaan vauhtia heti alusta hieman. Kumma kyllä kulki tosi kevyesti, 7.3km avg 5:01/km 143 sykkeillä, loppua kohden kevyesti kiihdyttäen. -12 oli ja koillisesta puhalsi arktisen tuntuinen viima. Pian tarttis vissiin jo jotain kasvojen suojaksi laittaa lenkille.

Link to comment
Share on other sites

Rauhallinen pk-lenkki tänään, 6,5 km @ 5:51 min/km.

Kylmä, -11, jalat on kovilla pakkasilla.

Ei tosiaan tunnu pakkanen hyvältä jaloissa, nytkin vasen nilkka taas oikutteli ja vihoitteli, myös oikea polvi hiukan kiukutteli juostessa.:(

Jäykkää ja hidasta köpöttelyä oli taas meno,tänään ei sentään pahemmin tuullut.

Link to comment
Share on other sites

Aamulenkkinä matolla PK 6 km @ 5:47/km, ave 144. Iltapäivällä toinen satsi vähän reippaammin ja vähän pidempänä. Ei jäädy herran /c tuolla siperiassa.

Päivällä PK 9 km @ 5:07/km, ave 158. Matolla. Eli, tarkoituksena alakynnystreeni, joka oli VR 1 km + PK/VK 7 km @ 4:55/km + VR 1 km. Max oli 165, joten aika passelisti "vauhti" oli haarukoitu. Vähän kovempaakin olisi voinut maton laittaa, mutta onhan tässä PK-kautta, jonka aikana kynnyksiä hilataan parempiin paikkoihin. Nyt Karhua ja kohta pikkujouluihin. Huomenna ip yritän kympin käydä hikoilemassa, matolla, sykkeitä tarkasti seuraillen. Letkeää pikkujouluaikaa!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy