Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Firenze 2010


Recommended Posts

Mukana olin. Juoksin 9 km järjestäjän tarjoama jätesäkki päälläni. Siitä eteenpäin pärjäsin pitkissä trikoissa ja pitkähihaisessa paidassa. Paikalliset käyttää näköjään aina (kelistä riippumatta) lyhyitä juoksuhousuja ja hihatonta paitaa. Reitti on kuitenkin sen verran tasainen että ajat vaikuttivat, kelistä huolimatta, olevan kuitenkin melko hyviä. (oma ennätyskin tuli huonosta valmistautumisesta huolimatta).

Voin kuitenkin suositella Florencea muillekin, koska ensivuonna tuskin voi olla yhtä kurja sää. Järjestelyt oli ihan hyvin hoidettu: matkalla oli tarjolla monenlaista syötävää ja juotavaa. Kyydit toimi ja maalissakin oli avaruuspeitteet onneksi nopeasti tarjolla. Ainoastaan pukusuojien vähäisyys rekoilla oli tässä kelissä hieman harmi. Siihen pitää myöskin varautua, että omalla autolla ei pääse kovin lähelle maalia.

PS. Näyttää edelleen valta olevan muilla kenkämerkeillä, mutta itse uskalsin koittaa ensimmäisen kerran Adioksia ja hyvin toimi, vaikka varpaat olivatkin lievästi kylmissään.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy