Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Prahaan mänijöitä?


Recommended Posts

Onko foorumin lukijoita matkalla Prahan maratonille 14.5.? Itse olen sinne menossa vaivoista huolimatta. Jos joku lukijoista on aiemmin ollut tuolla, niin olisi kiva tietää millaista tarjoilua juomapisteillä on luvassa. Jostain sain päähäni, että siellä olisi Dexalin urheilujuomaa. Nyt kun yritin etsiä tietoa asiasta, en löytänyt. Jos täällä ei kukaan tiedä, niin sitten taivun kysymään järjestäjiltä asiaa.

Link to comment
Share on other sites

Viime vuonnahan tuolla tuli juostua. Muistikuva on se, että järjestelyt toimivat ihan hyvin. Urheilujuoman merkkiä en jaksa muistaa, mutta ainakaan itselleni se ei aiheuttanut ongelmia.

Vaatesäilytys oli sellainen miljoona koukkua sisältävä naulakko, jossa liki kaikilla oli kamat järjestäjien lahjoittamassa jenkkirepussa. Eli kannattaa ottaa itselle mukaan joku räikeänvärinen kassi, johon vaihtovaatteet juoksun ajaksi sijoittaa, niin ne on helpompi löytää sieltä naulakosta.

Maalin jälkeinen huoltoalue on kapea kuja, jossa saa olla tarkkana, että löytää kaikki tarvittavat ja tarjolla olevat eväät.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy