Jump to content
Juoksufoorumi.fi

48 h / 6 vrk Unkarissa 05/2011


X-Caliber
 Share

Recommended Posts

Jos joku kaipaa vähän pidempää ulkoilurupeamaa toukokuun alkupäiviin niin Unkarissa olisi mahdollisuus jaloitella kuusi vuorokautta putkeen tasaisella 1 km asfalttikierroksella, alkaen 4.5.2011.

Samassa yhteydessä on tarjolla myös 6.5.2011 starttaava 48 h juoksu.

http://www.unixsport.hu/hatnaposfutoverseny?cid=74255

6 vrk starttilistasta löytyy näemmä jo yksi suomalaisinimi.

Järjestäjäpuolelta löytyy sellaisia nimiä kuin Edit Bérces, Istvan Sipos, Zoltán Kiss ym. joten kuulostaa aika vakuuttavalta.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 106
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • 4 months later...

Joo, kyllä näyttää mielenkiintoiselta. Stanley Park voi hyvin pistää remonttiin Surgerèsissa juostut 24h ja 48h ennätyksensä, ja jos Jolkun Oslo-Espoo -putki jatkuu nousujohteisena niin tulos voi olla vaikka mikä! Tuulalla on hyvä mahdollisuus parantaa naisten SE:tä, ja Aku & Miikka pysyvät toivottavasti liikkeellä koko 6 päivän kisan loppuun asti. Toivottavasti sää suosii juoksijoita, toukokuun alussa ei luulisi olevan niin pahoja helteitä kuin Balaton ultran aikaan.

Link to comment
Share on other sites

Juu, hieno kisa tulossa. Odotan innolla että pääsen seuraamaan kiihkeää kamppailua erinomaiselta paikalta. Luotan järkähtämättömästi Tuulaan, Mixuun ja Jolkkuun.

Oman suorituksen suhteen olo on enemmänkin turistin. Ulkoilua en ole harrastanut aikoihin. Siten olenkin viisaasti välttänyt vammautumisen!

Tavoite olisi 600km. Ja unelma tuo juoksu loppuun saakka. (jos tuntuu helpolta, niin ei muuta kuin mukaan!)

Koko kisasta on live kuvaus eli hankkinette eväitä ja seurannette kisan hievahtamatta ruuduilta. Meillä on Miikan kanssa ainakin aikaa vilkutella.

Link to comment
Share on other sites

Ainakaan Kouroksen ei ole pakko. Mutta se onkin vain kuulopuhetta, joskin luotettavalta taholta.

Voi vain kaukaisesti kuvitella, miten sekaisin hermosto on kuuden vuorokauden yhtäjaksoisen juoksemisen/kävelemisen jälkeen NUKKUMATTA.

Ei helkkari! Varovaisen arvioni mukaan, tuollainen rääkki tietää varmaa kuolemaa yhdeksälle kymmenestä, oli sitten juoksija tai ei.

Link to comment
Share on other sites

Omalta osaltani lähtökohta kisaan ei ehkä ole paras mahdollinen. Valmistautuminen Sakuraan meni niin hyvin kuin se oikeastaan oli mahdollista. Välillä meinas mopo karata käsistä ja määrät ovatkin olleet tänä keväänä lähes tuplat viime kevääseen verrattuna. Eikä viime keväänäkään sohvalla paljoa makoiltu. Kroppa otti vähän nokkiinsa noista määristä ja nyt yritetään pysyä edes jossain määrin terveenä. Lisäksi yläpäässä on ollut pientä kamppailua, kun kauden pääkisa vaihtui Sakurasta neljäkasiksi.

Mutta kyllä se tästä, ei pidä puristaa liikaa.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy