Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Helsinki City Run 7.5.2011


Recommended Posts

Avataan jo nyt ketju tälle juoksulle (ei tainut vielä olla tehtynä), koska vielä hinnat osallistumiseen ovat suht maltilliset (tällä hetkellä 40e). Eli Helsinki City Run juostaan tänä vuonna 07.05.2011.

http://www.helsinkicityrun.com/etusivu

Itseni saatiin houkuteltua "vaikeuksien kautta" mukaan tähän juoksuun, kun keräävät juoksuporukkaa töissä. Firma sponssaa 30e/nassu, joten maksettavaa jää huimat 10e. Itseasiassa oma puolisonikin ilmoitti 2 tuntia sitten, että lähtee tänne mukaan. Taitaa olla ensimmäinen virallinen juoksutapahtuma hänelle ikinä ja minulle siis ensimmäinen virallinen puolikas.

Tavoite asetetaan omalle kohdalle 1.30-tasoon. Jos Hiekkaharjun 6h:n juoksu on tämän vuoden paikassaan, niin palautumista siitä jää huimat 2vk. Ja kolme viikkoa City Runista on sitten Tukholman maraton. Tiukka väli, mutta eiköhän mahdu. Tulihan tuo nyky-ennätyskin (n.1.35) tehtyä samalla palautuksella Paavothlonin puolikkaan (123km) jälkeen soolona kotona. Mutta terveenä tietenkin pitää pysyä ja saada paljon harjoituksia alle. Myös niitä nopeampia lenkkejä.

Lisää tästä juoksusta tähän ketjuun. Olkaapa hyvät.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 1 month later...

Milloin ajattelit juosta pisimmän pitkän lenkin? Tuo HCR osuu juuri sille viikonlopulle kun itsellä olisi tarkoitus juosta 30 km...

No periaatteessa se on ollut tossa kolmea viikkoa ennen h-hetkeä, mutta en usko että mitään haittaa, jos juoksee jo viikkoa ennen. Tai näin sen nyt meinasin tehdä.

Link to comment
Share on other sites

Heh, juuri tänään itsekin sain kyselyä työkaverilta että keräänkö taas porukan kasaan.

Joten tulossa ollaan, neljäs vuosi peräkkäin. Tavoitteena varmaankin 1.40 alitus, vaikkakin ruuhkien ja raskaan reitin takia voi jäädä vielä saavuttamatta.

Tosiaan viime vuonna ensimmäistä kertaa itse juossut HCR, eikä vertailukohtia kauheasti, mutta mulle jäi sellanen kuva että todella helppo reitti. Toisaalta viime kesänä ylipäätänsä juoksin ekat, eikä vertailukohtia tullut kuin muutama. Tänä vuonna mukana, 1.30 tavoiteajalla ja sieltä Maskun 1/4 kautta Tukholmaan
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Avataan jo nyt ketju tälle juoksulle (ei tainut vielä olla tehtynä), koska vielä hinnat osallistumiseen ovat suht maltilliset (tällä hetkellä 40e). Eli Helsinki City Run juostaan tänä vuonna 07.05.2011.

Tavoite asetetaan omalle kohdalle 1.30-tasoon.

Itselläni tulee nyt viides HCR. On muodostunut nyt traditioksi ja kyseessä oli aikanaan elämäni ensimmäinen juoksukisa. Ennätystehtailussa kannattaa ottaa huomioon, että kyseessä on todellinen massajuoksu (Suomen suosituin juoksutapahtuma), jossa jää todella helposti hitaampien vauhtiin, koska ei yksinkertaisesti pääse ohi, koska ei ole tilaa. Ja kun häviää alussa juuri tuon ryysiksen takia minuutteja, niin niiden kurominen voipi käydä kohtaloksi.

Omaa tavoitettani en ole asettanut, katsotaan mikä on kunto huhtikuussa kympillä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy