Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Nastat työmatkapyörään


kanto5
 Share

Recommended Posts

Laadukas ja Biltema tuskin nyt kulkevat käsikädessä. Eiköhän ole syytä ottaa yhteys polkupyöräliikkeeseen. Lisäksi toteaisin, että tuossa rengaskoossa on jotain feelua. Eikö se kuitenkin kuulu alkaa sillä tuumamerkinnällä eli 26 tai 28. Soita Velosportiin tai Fillarikellariin niin takuulla tulee neuvoa riittävästi.

Nokian Hakkapeliitta luultavasti nastarengas joka kelpaa.

Link to comment
Share on other sites

Ranskalaisten oma koko johon lienee vaikeaa ellei mahdotonta löytää nastoja(?). Jos siihen pitää saada nastat niin ratkaisuna voisi ehkä onnistua jos siihen laittaa maastopyörissä käytettävät 559mm kiekot ja niille sopivat nastarenkaat joita on paljon. Ehkäpä joku tuntee täällä paremmin asian.

Link to comment
Share on other sites

Jos sitten ihan aiheeseenkin...

Kuten sanottu hyvä ja halpa ei tässä(kään) asiassa kulje käsi kädessä.

Minäkin ostin aikanaan ensimmäiset nastat Biltemasta (halvat) ja aikani kaatuiltuani hain sitten ne hyvät asiantuntevasta paikallisesta pyöräliikkeestä.

Onpahan hienot bilteman renkaat koristeena...hei ostaisko muuten joku loistavat vähän käytetyt nastarenkaat...:icon_redface: ?

Link to comment
Share on other sites

Oikeassa olet, stud tosiaan löytyy tuossa rengaskoossa myös suomityres:in sivujen mukaan. Toivottavasti tuo pelaa, ainakin Fillarin foorumilla vastaavaa kapeampaa rengasta (a10) on mollattu aika ankarasti, siinä on kuitenkin vain n.1/4 esim. w240 renkaan nastoista ja nekin sijaitsevat ihan renkaan reunoilla eli paineet saa olla varsin matalat että nastat pureutuvat jäähän.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy