Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 23.10


Pete L
 Share

Recommended Posts

Oli paha. Menin vähän helpompaan maastoon, mutta vain murto-osa matkasta oli sulana. Lumen alla neulasia, hiekkaa ja lehtiä, ei pitänyt tossu yhtään. Yhteensä 1.01 sis 3x12min kovempaa TV rynnimistä. Onneksi taivaalta ei tullut mitään! Kun ajoin takaisin niin 15km ennen määränpäätä alkoi rankkasade.

Link to comment
Share on other sites

Tänään vuorossa "rauhallinen kymppi", tai niin ainakin viestittelin _Apin-_:n kanssa. Aikataulut ei kuitenkaan osuneet ihan kohdilleen, joten hyppäsin sitten vasta puolivälistä junaan mukaan, kun lenkkikaveri oli ottanut saman verran jo alkuun lämpöä.

En sen kummemmin viitsinyt vauhtiin puuttua, joten mentiin jutustellen tuota mitä oli tarjolla. 1.km 5.18, loput 4.45-4.59/km. Kokonaismatkaksi tuli 11,52km joten ei ihan pätenyt tuo kymppikään. Vauhti ei kyllä tuntunut mitenkään erityisen kovalta, vaikka kummasti taas hengästytti, varsinkin lenkin alkuvaiheessa.

11,52km, 56.45, 4.56/km

Link to comment
Share on other sites

Juu, näinhän se on. Kun lähtee myöhässä liikkeelle tulee vähän niinkun kiire, että ehtii ajoissa perille smile.gif.

Alle 10km ja Tomben kanssa reilu 11km (yhteensä ~4:50/km). Melko kankeata oli meikäläisen askellus tänäänkin, mutta kyllä toi menee kun on seuraa lenkillä. Olisi ihan varmasti muuten jäänyt jälkimmäinen pyörähdys tekemättä.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy