Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Riiga MM 2006


G-D K
 Share

Recommended Posts

Kiekkokisat Riigassa lähestyy kovaa vauhtia, samoin kiekkojoukkuetta täydennetään päivittäin. Pitkänen ja Selänne vielä ovat odotuslistalla, kunhan vain saatais mukaan. Sentteripuolella ainakin on "uusilla" pelaajilla näytön paikka kv-kiekossa.

Toki nämä kapinat ovat jossain määrin "rääppiäiset" olympiakiekon jälkeen, mutta MM-titteli siellä kuitenkin jaetaan. Uskon kuitenkin Latvialaisten tekevän kisoista tunnelmaltaan hienon tapahtuman.

Perinteeksi muodostunut oma kisareissu ajoittuu nyt alkulohkoon. Työkiireiden takia jouduin rypistämään reissusta 3 pv pois ja paikalla tulee oltua vain "pitkä viikonloppu" pe-ma, ehkä hyvä niin...

Link to comment
Share on other sites

Niittymäki on parin erän perusteella todella vahva näissäkin kisoissa, eleetöntä ja varmaa työskentelyä. Muutoin Suomi hallitsee, mutta jäähyjä tulee kyllä liikaa.

Antsa on hirveessä iskussa, jatkaa siitä, mihin olympialaisissa jäi. :026: Jäähyjä tulee joo, kun kaveri roikkuu koko ajan puserossa ja tuomari ei tähän puutu, kun sattuu olemaan kotijoukkue. :conf:

Link to comment
Share on other sites

Jep, lohkovoittoon riittäis tasurikin, mutta eihän nyt sellaiseen parane tyytyä!

Niittymäessä on rajusti asennetta ! Olis voinut lähteä vaikka Hawajille lekotteleen, kuten eräät.

Lonkkavaivaisenakaan ei kisoja (LEIJONIA) jätetä, vammaanhan vois helposti vedota, sopimuskin katkolla....

Nyt mennään niinkun Nurmoolaaset, raakasti myöhässä, mutta loppuun asti !!!

PS. (mjarkko: ei yhtään hymiötä)

Link to comment
Share on other sites

Suomella on jotenkin tapana pelata ainakin yksi ottelu aivan ketuilleen ja hävitä. Näinhän kävi myös MM-95 kisoissa. (ettei vain ollut juuri Tsekkiä vastaan?)

Toivon siis, että Suomi tänään häviää, jotta ei se p***kapeli tule sitten finaalissa, kuten olympialaisissa kävi!

Link to comment
Share on other sites

Riigasta on palattu ääni hukattuna, mutta muutoin terveenä. Voihan veljenpojat, mitkä kapinat latvialaiset ovat järjestäneet! Meteliä hallissa sekä Latvia-Tsekki-, että Latvia-Suomi-pelissä, ei voi sanoin kuvailla. Edes omaa ääntääkään siellä ei kuullut! Fiilis oli aivan uskomaton. Latvialaisfanit ovat onneksi leppoisaa kansaa, eikä ongelmia heidän kanssaan ollut. Latvia-peli oli jo ihan hyvää peliä Suomelta ja varsinkin Niittymäen luoma varmuus tarttui myös koko joukkueeseen. Ensimmäiset karikot on nyt ohitettu ja uskon Suomen pelaavan Tsekkejä vastaan rennosti, jonkä jälkeen keskitytään seuraavaan vaiheeseen.

Link to comment
Share on other sites

Hieno nousu Suomelta tänään! Pari erää niin erikoista touhua, että oksat pois. Ukkoa koko ajan jäähyllä. Sitte viimeisessä erässä ei mistään boxiin. Pitäsivät edes linjan samana. Lopussa Suomi jauhoi kyllä komeasti ja ansaittu tasoitushan sieltä heilahti. Nyt vaan nuo jäähyt ja pahat virheet pois, ilman niitä olis ollu meidän peli.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy