Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Cooper Liikuntamyllyssä 8.12.2010


jogger
 Share

Recommended Posts

Ollaan tuolla Strandsin puolella viritelty Cooper-testiä loppuvuodeksi. Ajankohdaksi on sovittu 8.12. klo 19.30. Oisko kiinnostusta lähteä messiin? Tällä hetkellä meitä on kolmisen kappaletta, tähtäimessä 3000m ja plus....

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:

http://www.strands.com/events/helsinki-cooper-2010

Voin mahdollisesti tulla hölkkäilemään, jos nyt pikku hiljaa saan paikat toimimaan. Tosin osa minusta ei halua tulla, koska en vielä ikinä ole hävinnyt itselleni cooperissa, mikä tällä kertaa on varmaa.

Link to comment
Share on other sites

Esportin Arenassa ei oo ainakaan mitään ruuhkaa ikinä, ainakaan päiväsaikaan. En tiedä mikä ongelma sitten tuolla Liikuntamyllyssä on. Eli jos ruuhkaa on niin siirtää sen sitten vain Espooseen.

Se mikä tuossa cooperissa on hankala juttu niin se on vain 4 päivää ennen Aktia cupia. Niinpä kovaa juokseminen ei ole ehkä kovinkaan järkevää.

Link to comment
Share on other sites

En tiedä, onko rataa varattu erikseen Cooperia varten Liikuntamyllyssä, epäilen. Homma on lähtenyt pienen porukan ideasta liikkelle ja hyppäsin mukaan kun ajoitus tuntui sopivalta. En ole ollut aktiivinen Aktia Cupin suhteen joten tuosta aikataulutuksesta en ollut tietoinen. Hotsittais kokeilla Cooperia kun edellisestä on vierähtänyt jo 3 vuotta ja olin silloinkin sen juoksemassa Liikuntamyllyssä....tosin en tiennyt että kyseessä oli samalla jonkun järjestävän tahon epävirallinen seitsenottelu....

Link to comment
Share on other sites

Tuo 19.30 on yleisövuoron alkamisajankohta. Silloin sinne tulee kaikki kerralla, pahimmillaan siellä voi joku palloilujoukkue kiertää rataa hölkkätahtiin vallatan pari-kolme rataa. Ruuhkahan yllensä helpottaa nopeasti ja jo kasin jälkeen alkaa olemaan tilaa ihan eri tavalla. Itse en lähde 19.30 yleisövuorolla juoksemaan täysillä cooperia, siinä voi käydä hassusti.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy