Jump to content
Juoksufoorumi.fi

La 16.10 - Kansallinen kuuden lenkin päivä


Esteban
 Share

Recommended Posts

Kas, ketjun aloittaja oli nimennyt päivän aivan oikein. Pitääpä sitä nyt tähän varmaan laittaa sitten omatkin lenkkini - tähän asti:

Ennen sianpieremää 5,1 - 35:06 (6:53)

Sianpieremän jälkeen 5,2 km - 33:03 (6:21)

Aamupala painavana possun mahassa 5,8 km - 37:27 (6:27)

nyt pieni tauko ja vaikkapa päikkärit!

Link to comment
Share on other sites

Aamupäivällä ulkoilua perheen kanssa ~3 h (Savonmäen valloitus 198m, geokätköä ei löytynyt).

Lenkki perään: VK (mäkipururata/polku) 6,91 km @ 5:37 min/km, ave 165 bpm. Icebug HIKO BUGrip:t tuli testattua jääsohjoisella asfaltilla ja lumisella (2-5 cm) pururadalla. Yhtään ei tarvinnut höllätä alamäissä sen takia, että pelkäisi jalan luiskahtavan alta. Joku oli jo hiihtänyt polkuosuudella ;)

Link to comment
Share on other sites

VL 11,5 km @ 5:20/km, ave 148. Toinen aamuinen turistilenkki DC:ssä (National Mall), nyt kävin tervehtimässä Abea ja tsekkasin kaikki sotamuistomerkit. Kuviakin tuli otettua, loistopläjäyksiä tietty. Lenkistä tuli VL, kun välillä piti kävellä turistimäärän ja muistomerkkien vuoksi (ei niillä sotamuistomerkeillä saa/kuulu juosta) ja välillä sitten päästelin 4:00/km -tahtia. Obamakin lensi kopterilla läheltä yli, mutta en perkele ehtinyt ottaa kuvaa. Juoksijoita aika runsaasti. +20C, aurinkoista ja tuulista. Nyt palautusjuomalle ja ostoksille Georgetowniin.

Link to comment
Share on other sites

42,195 km / 04:22:10

Ei kulkenut ei. Ehkä kolme yli 20 km lenkkiä oli aika vähän, mutta vika on penikkataudin! :) Oli aika hirveetä viimeset 10 km mut tulipahan tehtyä. Ja vaikka oliki kamalaa ni kai se on pakko ens vuonna juosta alle neljän. Lähdin rohkeesti liikkeelle noin 05:30-vauhdilla, mutta eipä riittänyt kestävyys. Vähän puolenmatkan yli riitti. Ei silti harmita, vaikka olisinkin varmasti fiksummalla vauhdinjaolla päässyt jonnekin 04:10 - 04:15 tienoille. Lopussa katkes niin täysin että jouduin muutaman kilsan kävelemäänkin yhteensä. Taktiikkana oli viimeisillä kilometreillä suunnilleen 100m kävelyä + 200 m juoksua, parempaan ei enää pystynyt.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy