Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Triathlonkesä 2011


pölhö
 Share

Recommended Posts

Olen tätä ketjua odotellut huhtikuusta lähtien, kun jäi tämä kausi tyystin väliin. Viime vuonna näkyi liitto ilmoittaneen alustavat – sittemmin huolella venkslatut – SM-päivät jo 11.9.

Onko kellään sisäpiirivihiä, milloin ensi kesän kattaus julkaistaan?

Tietty fiksumpi ensin sopia päivät ja sitten vasta julkaista. Mutta aika pitkällä tässä jo ollaan, kun eivät ole vielä edes haussa...

Joroinen (puolikkaan SM?) on jo julkaissut omaksi päiväkseen 16.7.2011 ja viime syksyn vastaavassa ketjussa Kuopion kisaa (mahd. sprintti- tai perus-SM?) luvattiin vastedes aina elokuun ensimmäisen täyden viikon viikonlopulle (6.8.2011?).

Itseä tietty eniten kiihottaa se täyde(llise)n matkan aika ja paikka eniten...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 264
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Oho, niinpä on:

"Nastolan Naseva on anonut aikuisten SM tason triathlonkilpailuja Nastolaan Kesäkuulle 2011 - Liitto käsittelee hakemuksen ja mahdollisesti saamme joko Olympiamatkan tai pitkän matkan Triathlonin SM kilpailut ensi kesälle"

Koko juttu.

Sehän on etelän satamakaupungista lähempänä kuin Kisko! Mutta kesäkuu tietty vähän tylsän alkukaudesta, ei ehdi niin paljoa pyöräilemään :huh:

Link to comment
Share on other sites

Vai sellaista... no jospa se ensi vuoden täyden matkan kisa olisi kuitenkin Nokialla, kun se opintomatkakin tänä vuonna tuli tehtyä. Päätettiin kaverin kanssa tosin vaihtaa hotellia, vaikka minua se tämän vuotinenkaan ei juuri haitannut. Mukava olisi mennä tapahtumaan, jossa jo tietäisi etukäteen tarkasti mitä seuraavaksi tapahtuu.

Kaikesta huolimatta täysi matka menee ensi vuonna alle 12h, oli paikkakunta mikä tahansa.... ja nimenomaan elokuussa.

Link to comment
Share on other sites

Jos Nastolassa kisataan pitkällä matkalla, veikkaan tuon 12 tuntia alittuvan aika vaivatta.. Matkathan olisivat 3/80/20 tai 4/120/30.

edit: aa, nyt mä vasta ymmärsin... että kotiratailua, jollei muuten osu aika ja matka kohilleen?

Tais olla mulla ne pitkät piuhat. Eli tuo pitkä matka ei osunut, kun kuvittelin sen olevan täysi matka. Eli näillä näkymin täyden matkan kisa on nimenomaan Nokialla... ja elokuussa... vai? Ja milloin tästä tehdään päätökset.

En mä varmaan kotiratailemaan lähde enää tri-juttujen osalta. Ainakaan täyttä matkaa.

Link to comment
Share on other sites

Siis minähän en mistään mitään tiedä, siksi avasin ketjunkin. Mutta mä luin tän rivien välistä niin, että joko Nastolassa on perusmatka (ja Nokialla täysi) tai sitten Nastolan pitkä matka on pisin SM-kisa.

Jälkimmäinen olisi vähän hassu, koska pitkä matka on tosi lähellä puolikasta, joka joka tapauksessa järjestetään Joroisilla (SM-titteleillä tai ilman).

Tietty on sekin vaihtoehto, että Nastola hakee täyden matkan kisaa liitolta, mutta sielläkin (Nastolassa sekä liitossa) on jälleen kerran sekoitettu pitkä ja täysi matka. Eli hakisivat sittenkin täyttä tai perusmatkaa.

Niin tai näin, toivottavasti pisin kisa olisi vasta elokuussa (eikä ilmoituksen mukaisesti kesäkuussa), koska siinä jää monelta heinäkuun lyhyemmät kisat väliin, jos jaloissa painaa alkukesän raskaampi rypistys.

Link to comment
Share on other sites

Kysäsen nyt törkeästi tässä ketjussa, kun sopii kuitenkin tuon kesän 2011 alle, että pitääkö veteraani-SM-kisoissa olla kilpailulisenssi viralliseen tulokseen?

nimim. vanha patu 35 v.

Viime vuonna ainakin muistaakseni piti olla, tästä kilpasarja/kuntosarja-jutustahan oli oma ketjukin. Itsekin vanha patu 35v ensi kesänä.

Link to comment
Share on other sites

Auttakaapas kokeneemmat, miten löydän tiedon alkulähteille.

Joroisten viikonloppu osuu pahaan saumaan. No can do päivämäärä.

Mitä muita puolikkaan matkoja on olemassa Suomessa, Virossa, Ruotsissa jne. minne nyt autolla hyvin pääsee?

Nokia on, mutta onkos se sitten elokuun toinen viikonloppu? Pahalle näyttää sekin.... tähänkö tämä harrastus nyt romuttuu, taidan lähteä pizzalle =(

Link to comment
Share on other sites

Kysäsen nyt törkeästi tässä ketjussa, kun sopii kuitenkin tuon kesän 2011 alle, että pitääkö veteraani-SM-kisoissa olla kilpailulisenssi viralliseen tulokseen?

nimim. vanha patu 35 v.

Niin siis jos osallistuu SM-sarjaan.

Yleensä kaikissa kisoissa on myös kuntosarja, johon ei tarvitse lisenssiä ja josta kyllä saa "virallisen tuloksen". Erillisiä veteraani-SM-kisoja ei Suomessa ole, kaikki kisaavat samoissa kisoissa. Mutta ei tietenkään voi saada SM-mitalia.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy