Jump to content
Juoksufoorumi.fi

6.10. ke


Recommended Posts

  • Replies 31
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tänään tuli (täysin vastoin luonnettani) juostua jo viikon toinen pk-aamulenkki (6,5 km, 6:46/km), kun muuten ei tällä viikolla oikein ehdi juosta. Tai olihan eilen töiden jälkeen aikaa ja tarkoituskin juosta Sepon ohjelman mukaiset pitkät intervallit salin juoksumatolla, mutta silloin raihnaiset ja viikonlopun pitkästä lenkistä vieläkin väsyneet jalat vaativat päästä kotisohvalle makailemaan... Tänään taas ne innolla kipaisivat vauhtiin heti kukonlaulun aikaan! Kai sitä kroppaa on sitten kuunneltava, vaikka se käyttäytyykin erilailla kuin ennen (= ennen juoksuharrastuksen aloittamista).

Töölönlahti on muuten yllättävän kaunis ja rauhallinen aamulla! Ei yhtään sama kuntoilijoiden, koiranpissattajien ja kuurosokeiden pyöräilijöiden ruuhkaväylä kuin iltaisin...

Link to comment
Share on other sites

Kyllä se hyvin menee. 3.28.47 on pommin varma tulos. Itsellä teehetki ennen lenkkiä. Tosin se milloin tuonne pakkaseen jaksaa lähteä on toinen juttu. Ehkä 30min päästä, ehkä tunnin. Ehkä... Piti jo mennä 15min sitten, mutta keksin muita vaihtoehtoja.

Menikin sitten vähän pitempään ja ohjelmaksi siitä johtuen "määräviikkoluuserointi rankaisu"...

Eli takapihan mäkipurtsa (5.05km tällä kertaa ja n.100m nousua) juostu toisen ja viimeisen kerran tänä vuonna kelloa vastaan läpi. Kun viime vuonna lähdettiin reilusta 30 minuutista, niin tämän vuoden huhtikuussa (kun meni 23.41) laitoin tavoitteeksi päästä alle 23min. Äsken meni 22.49. Ihan ok, varsinkin kun viime aikoina ei ole oikein keskitytty lyhyisiin riipasuihin.

Link to comment
Share on other sites

Äsken meni 22.49. Ihan ok, varsinkin kun viime aikoina ei ole oikein keskitytty lyhyisiin riipasuihin.

Miten sulla on jalat toipunu Paavothlonista?

Mulla ehkä lepo, lonkka niin kipeä su uinnista. Tuli joku perhanan särky etten pysty edes kovalla tuolilla istumaan ja nukkuminenkin hankalaa. Pitää miettiä jos yrittäisin illalla tai hu jotain kevyttä hölkkää ja venyttelyä päälle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy