Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Yhteislenkkejä Kanta-Hämeessä


Tombe76
 Share

Recommended Posts

Pakko myöntää, että olen vähän kateellinen noille turkulaisille. Joten jos vaikka saisi myös tänne Kanta-Hämeeseen pientä eloa yhteislenkkien merkeissä. Ja jos ottaisi tavoitteeksi vaikka yksi yhteislenkki per vuosi, niin sekin olisi enemmän kuin ei mitään. Toki täältä kotikylästäkin löytyy lenkkiseuraa aina välillä (esim. tänään), mutta voisi löytyä useamminkin. Mutta onhan se selvä ettei perheellisillä aina aikataulut sovi yhteen.

Avataan peli kertomalla, että tämän viikon TO (07.10) tulen aamupäivästä Hämeenlinnaan ja lähden lenkille. Tarkoitus olisi joskus puolen päivän jälkeen mennä uudestaan tunniksi ekalle luokalle, ja sitten napata tyttö kyytiin ja lähteä molskimaan. Ja kun tarkoitus oli käydä ennen tuota lenkillä, niin yhtä hyvin voin tehdä sen myös Hämeenlinnassa. Vähän vaihtelua noihin normilenkkipolkuihin.

Ajattelin, että voisin lähteä lenkille n.klo 10 ja kun suihkussa on varmaan ihan kiva käydä lenkin jälkeen, niin taidan ajella uimahallin parkkikselle Hämeensaareen ja lähteä siitä eteenpäin. Ja tarkoitus olisi tunti puolitoista kurvailla jossain päin Hämeenlinnaa. Sehän on selvä, että arkipäivänä, n.klo 10 kaikki työikäiset ovat lenkillä, joten varmasti löytyy aivan käsittämätön määrä lenkkiseuraa. Tuota aikaakin voi vähän rukata, tosin aikaisintaan kerkeän 9.20 Hämeenlinnaan, kun toinen koululainen menee vasta ysiin.

Mutta jos tämä kerta ei natsaa kenellekään, niin tähän ketjuun tulevaisuudessa lisää yhteislenkkitarjouksia.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 33
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tämä eka ehdotus ei töiden vuoksi sovi mulle, mutta periaatteessa erittäin hyvä idea.

Käytännössä otollisin paikka yhteislenkeille saattaisi omalta osalta olla viikonlopun pitkikset. Ei varmasti joka viikko osu aikataulut yksiin, mutta ihan varmasti ainakin yhden lenkin vuositavoite tulisi täyteen.

Link to comment
Share on other sites

Jos ei kauheata tahtia ole tarkoitus pitää, niin voisin tulla joskus mukaan peränpitäjäksi. Nyt menen yöksi töihin eli huominen ei onnistu. Mutta kannatan!

edit: Mäkin siis kolmivuorotyössä eli joskus saattaa arkipäivän lenkitkin onnistua jos aikataulut natsaa.

Eihän yhteislenkeillä kovaa ole tarkoitus mennä. Eiköhän kaikki halukkaat mahdu mukaan, turha sitä on sen kummemmin ujostella omilla juoksutaidoillaan, vaikka olisi 4-5h:n maratonjuoksija tai vaikka ei olisi koskaan vetänyt edes puolikasta. Tuitun nyt vähiten kannattaa ujostella, kun kävi vetämässä hirmuajan Berliinissä.

Huomenna (tänään) kuitenkin lenkille ja sen verran muuttui suunnitelmat, että starttipaikka on tuolta Viipurintien varresta, onko se sitten Hätilää vai Idänpäätä. Sieltä kun löytyy ilmainen suihku, kun puolison veli asuu siellä siippansa kanssa. Sieltä sitten ajattelin lähteä ehkä kohti Aulankoa, tulla jossain vaiheessa rautatiesillan yli (jos vielä pääsee) linnan puolelle ja suhailla jossain siellä. Tuo seutu (Ojoinen) onkin aika tuttua kun siellä tuli aikoinaan pari vuotta asuttua. EDIT: Reitti katsottu, eli Hätilästä Aulangon kautta Ojoisille, siitä Pullerille josta Hämeen härkätien kautta Ahvenisto ja KHKS kiertäen jotain kautta takaisin Viipurintielle. Toivottavasti ei tule paljon pummeja koska tuokin on kaiketi jo ihan reippaan pituinen lenkki.

Tulevaisuudessa varmaan teen arkena saman homman, ehkä kerran kuukauteen, jos päätän mennä uudestaan ekalle tai/ja jos lähdetään johonkin tytön kanssa suoraan koulusta (Ojoinen). Tai jos sattuu olemaan asioilla vähän "isommassa kaupungissa". Pitkiksetkin käy vkloppuna, mutta niiden eteen joutuu tekemään ehkä vähän enemmän työtä, koska tällöin muukin pesue on kotona. Mutta varmasti onnistuu silloin tällöin.

EDIT2: Taitaa jäädä myös itseltä tämän päivän "yhteislenkki" Hmlinnassa tekemättä, kun tuli hieman muuta puuhaa aamuksi eikä ehdi yllä olevaa lenkkiä tekemään, korkeintaan kotona. Mutta hyvä on perua, kun yksin oli menossa. Mutta eiköhän tulevaisuudessa saada kasaan isompiakin porukoita, varsinkin pitkille lenkeille.

Muokattu
Link to comment
Share on other sites

Kelpo lenkki tuo olis ollut, äkkiseltään arvioiden ehkäpä noin 20 kilsaa.

Vielä tuota pitkisideaa jos jatkan, niin sellainen voisi ohjelmassa aina vaihtuvissa paikoissa esim. 1-2 kuukauden välein sen mukaan miten aikatauluihin sopii ja intoa riittää. Lähistöllä (Hämeenlinnassa, Tervakoskella, Riihimäellä, Evolla? jne.) on varmasti paljon hienoja lenkkipaikkoja, missä ei ole koskaan tullut käytyä. Jos saataisiin vielä vähän lisää porukkaa innostumaan, voisi tulla paljonkin hyviä ehdotuksia sopivista reiteistä.

Vaikka muuten olen innokas lenkkeilijä, niin jostain syystä kovin laiska tekemään pitkiä lenkkejä. Hyvässä porukassa ja uusissa maastoissa nuo varmasti taittuisivat mukavammin aina välillä.

Link to comment
Share on other sites

Löytyykö kiinnostusta ensi viikolla pitkikselle jossain päin K-Hämettä? Itselle käy Pe aamupäivällä tai illalla tai LA iltapäivällä/illalla (aamuvuoro). Lauantai ehkä paremmin kun joudun valitettavasti olemaan koko iltapäivän ja illan yksin kotona. Sellainen 25-30km rauhallisesti passaisi hyvin...

Link to comment
Share on other sites

Hyvä idea, varmaankin juuri yhteiset pitkät lenkit toi vaihtelua itse kunkin harjoitteluun. Melkein 100%:sti tulee yksin juostua kaikki lenkit.

Mua kyllä kiinnostais viritellä jotain pitkää maastolenkkiä. Mutta kyllä maantiekin käy vallan mainiosti.

Luulin jo että flunssa oli lähtenyt viime viikolla mutta ei sit vielä lähtenytkään. Eli täytyis saada ensin ukko terveeks ennen kuin lähden minnekään.

Link to comment
Share on other sites

Kuullostaisi hyvältä idealta ja alunperin ehdotettu aikataulu sopisi pääpiirteissään meikäläiselle kun saa yleensä töitä muutenkin järkkäiltyä päivälenkkeilyyn sopivaksi. Ensi viikolla en varmaan uskalla kyllä pitkistä lähteä tällä kipuilevalla polvella (tänään ei ole ollut kipuja) kokeilemaan, mutta muutoin kyllä

Link to comment
Share on other sites

Löytyykö kiinnostusta ensi viikolla pitkikselle jossain päin K-Hämettä? Itselle käy Pe aamupäivällä tai illalla tai LA iltapäivällä/illalla (aamuvuoro). Lauantai ehkä paremmin kun joudun valitettavasti olemaan koko iltapäivän ja illan yksin kotona. Sellainen 25-30km rauhallisesti passaisi hyvin...

Mulle käy perjantai-ilta tai lauantai yhtä hyvin. Täytyy vaan lastenhoito järjestää jotenkin, mutta eiköhän se onnistu, kun vaan ensin sovitaan milloin mennään. Matkaksi riittäisi näin maratonin jälkeen joku 20 kilsaa, mutta eiköhän rauhallinen 25 km vielä jotenkin onnistuisi.

Olisiko sulla ehdottaa joku lähtöpaikka ja aika?

Link to comment
Share on other sites

Olisiko sulla ehdottaa joku lähtöpaikka ja aika?

PE-ilta voisi ehkä olla parempi, niin pääsee kaikki halukkaat mukaan. Sitten voin itse vielä halutessani EHKÄ käydä SU lenkkeilemässä sellaisen puolipitkän ennen MA-hierontaa ja Wihan keventelyitä... Ja käy tosiaan se reilu 20-kilsanenkin (eikös 25 ole myös sellainen). Mulle käy oikeastaan kaikki vaihtoehdot myös paikan suhteen. Voin ajella Hämeenlinnaan tai voin tarjoilla juoksulenkin Tervakosken ympäristössäkin, jos joku haluaa tänne tulla. Mites _Api_?

Link to comment
Share on other sites

Lastenhoito järjestyi perjantaille ja Hämeenlinnasta olisi siten kaksi lähtijää lenkille. Api (jos jalat jo antaa myöten maran jälkeen) ja muitakin innokkaita mukaan vaan.

Jos vaikka tällä kertaa me ajellaan Tervakoskelle, olisko klo 17 hyvä lähtöaika vai miten? Ja mistä lähdetään liikkeelle?

Link to comment
Share on other sites

Jos vaikka tällä kertaa me ajellaan Tervakoskelle, olisko klo 17 hyvä lähtöaika vai miten? Ja mistä lähdetään liikkeelle?

No perhana... käyhän se tuokin. Jos vaikka meiltä lähdetään liikkeelle, pistän osoitetta jossain vaiheessa yv:nä. _Api_ asuu linnuntietä 100 metrin päässä, joten ei matka ainakaan rasita. Veikkaisin, että _Apin_ koivet kyllä kestää pitkääkin lenkkiä (ellei tuo PF pahentunut Vantaalla), mutta neuvottelua varmaan vaatii, että saa hallituksen suostumuksen pidempään PE-iltalenkkiin, kun tuota perhettä on _Apillakin_. Kommentoikoot itse. Klo 17 käy ainakin minulle.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share


×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy