Jump to content
Juoksufoorumi.fi

Juoksureitit


lenkkimies
 Share

Recommended Posts

  • Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Tunnen olevani taivaassa harjotusolosuhteitten osalta. Sisäradalle, matolle, uimaan, saunaan ja ulos voi mennä millon vaan jos vaan haluaa. Näitä lenkkejä juoksen:

- 30km:n hiekka/metsäpohjainen mäkinen kuntorata, missä voi valita 5km:n välein myös lyhyemmät lenkit

- 3, 5, 7 ja 10km kuntoradat, joista kaks lyhyttä kevyttä ja kaks pitkää mäkisempää

- n. 5km tasanen hiekkapohjakuntorata

- 3 eri asfalttilenkkiä 12-30km

- metsäpolkuja mielin määrin (osa hevosten käytössä eli pa***sia)

ja sitte äskesten sekotuksia ja eri suuntaan juosten ja metsää ilman polkuja, mitä juoksen fiilistason mukaan kun metsän elukka.

Jokanen lenkki on kun uus seikkailu, vaikka tottakai välillä vedän ihan tarkotuksella identtisiä treenejä aimo kasan putkeen kun siihenkin on hyvä tottua. Ja sit kun kuulee taas kommentin, että juokseminen on kuulemma tylsää niin ei siihen jaksa ees kommentoida. On se vaan mahtavan upeeta omata terveet jalat ja saada nauttia mittaamattoman arvokkaasta etuoikeudesta nimeltä juokseminen. :sydän

Link to comment
Share on other sites

Muutamaa vakiolenkkiä (4,5 - 12 km) ja niiden yhdistelmiä tulee taivallettua kotiympäristössä, mutta hiekkapohjaisia pätkiä on valitettavan vähän, niille pitäisi erikseen lähteä (ja kun juoksun parhaita puolia on se, ettei sen vuoksi tarvitsisi lähteä autolla jonnekin...). Toinen haitta noissa vakiolenkeissä on niiden mäkisyys, taitavat olla vähän turhan raskaita.

Pitänee siis etsiä pari kevyempää vaihtoehtoa, mutta vastaus on siitä huolimatta kyllä :smiley

Link to comment
Share on other sites

Kyllä kateeksi käy tuota Pasia; aina Vierumäellä käydessäni kuolaan kun näen ne lukuisat polut joita siellä voisi hinkata. :surullinen

Itselläni on 3-4 vakioreittiä, joita sitten kuljetaan milloin mitenkin päin.

Kyllähän siinäkin tietysti ihan kivasti on vaihtelua. Mutta koskapa sitä ihminen olisi tyytyväinen siihen mitä on saatavilla, aina pitäis olla paremmin..

Link to comment
Share on other sites

Aikalailla samoja reittejä tulee tallattua, lähinnä tuon Jyväsjärven rantoja. Tasainen reitti ja tuttu myös, sopii minulle.

Jep, jep. Tuossa juuri kotiuduin tuolta reitiltä. Tosin juoksin tällä kertaa Vaajakoskentietä, kun siellä voimalan nurkilla on se asfaltointi juurikin meneillään.

Muuten tuo on vain yksi monista, joita tulee juostua. Erilaisia ja eri pituisia lenkkejä tästä meiltä voi tehdä moneen suuntaan ja yleensä vaihtelenkin noita reittejä ja juoksen myös samoja lenkkejä vuorotellen molempiin suuntiin.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share
×
×
  • Luo uusi...

Important Information

Terms of Use ja Privacy Policy